Moses Napisano 23 Czerwca 2011 Share Napisano 23 Czerwca 2011 Jedna podstawowa rzecz ce:bip:ąca modele AH-1G w 48 wszystkich firm, to to, że są robione ze starych form firmy Lindberg z lat 60tych, i z grubsza przypominają wietnamską Cobrę, (bliżej do prototypu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 24 Czerwca 2011 Share Napisano 24 Czerwca 2011 Ktoś tu zrobił spore zakupy ;) Przykładałes wypraski do jakiś planów? Połówki kadłuba w sekcji nosowej wyglądają dziwnie, chyba za bardzo opływowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 24 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2011 To są zakupy z długiego okresu czasu, a akurat jak w innym temacie napisałem miałem chwilę oraz chęci aby porobić in-boxy (czytaj nie miałem nad czym usiąść a kolejnego modelu nie chciałem zaczynać ) Do planów nie ma nawet co przykładać bo na pierwszy rzut oka wygląda że coś jest nie teges. Jak wspominałem model powstał w latach 60tych, więc sądzę że był wzorowany na prototypie N209J Póki co wiem że muszę kupić kolejną Juliet z Fujimi w 48, wraz konwersją Cobra Company do Golf'a Co z tego będzie, może zostawię dla potomnego, może jako że uwielbiam AH-1 zrobię prototyp ze zdjęcia. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 24 Czerwca 2011 Share Napisano 24 Czerwca 2011 widzę że masz dzisiaj wenę do inboxa dla koneserów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi