GOMEZ Napisano 24 Czerwca 2011 Share Napisano 24 Czerwca 2011 Cześć! Mój pierwszy model w skali 1:48.Prosto z pudełka, bez dodatków i w malowaniu polecanym przez producenta. Jest kilka błędów w malowaniu, przyznaję się, ale może coś jeszcze poprawię! Proszę o wskazówki i rady . P.S. Jakość zdjęć nie jest powalająca, ale też chyba nie najgorsza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 24 Czerwca 2011 Share Napisano 24 Czerwca 2011 bardzo ładnie zrobiony, bez elementów eksploatacji, chyba też wrócę do tej formy ostatnio zepsułem sobie Łosia pierwszą próbą w mojej karierze zrobienia wateringu zmug spalin i oleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 24 Czerwca 2011 Share Napisano 24 Czerwca 2011 Ładny czysto sklejony. Nie wiem jakie masz doświadczenie przed tym modelem, ale wygląda porządnie. Z moich uwag ciemniejszy metalizer na rury wydechowe oraz niepotrzebnie szpachlowałeś kadłub wzdłuż, gdyż tam szło łączenie. Co do brudzenia itp, nie należy się tego bać tylko próbować i jeszcze raz trenować. Byle z umiarem i przedtem poczytać tudzież popytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 25 Czerwca 2011 Share Napisano 25 Czerwca 2011 Ogólnie ładny i starannie wykonany, ale mógłbyś jeszcze spróbować zapuścić czarnym golenie, koła i oddzielić powierzchnie sterowe i lotki. Może jeszcze smugi za wydechami, ale to już niekoniecznie, skoro ma być czysty. Nie zapomnij o kółku ogonowym, dzięki łoszowi mogą zniknąć nierówności w malowaniu opony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 1 Lipca 2011 Share Napisano 1 Lipca 2011 No i chyba stateczniki poziome trochę "oklapły", ale wynika to z błędu autor, czyli Tamiyi, która zaprojektowała za krótkie zastrzały do nich. Ale wynika to z formuły prosto z pudła. Reszta fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzio_f Napisano 1 Lipca 2011 Share Napisano 1 Lipca 2011 Bardzo mi się podoba. Wersja prosto z fabryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick0909 Napisano 1 Lipca 2011 Share Napisano 1 Lipca 2011 według mnie jedyną jego wada jest to ze za bardzo sterylny. Poza tym ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AFI Napisano 1 Lipca 2011 Share Napisano 1 Lipca 2011 Naprawde dobrze i czysto wyglada, co do statecznikow zgodze sie z jmx-em, ciut za mocno w dol. Googlnij sobie zawsze jakies zdjecia, bedziesz mial do czego porownac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GOMEZ Napisano 1 Lipca 2011 Autor Share Napisano 1 Lipca 2011 Dzięki za pozytywne opinie,tak potrzebne niedoświadczonemu żółtodziobowi w stawianiu pierwszych kroków w lotnictwie. Model malowany farbami Paktra i aerografem.Teraz spróbuję sił w brudzeniu i nakładaniu śladów eksploatacji. Wyniki pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi