czsochaj Napisano 2 Maja 2007 Share Napisano 2 Maja 2007 Jeśli chodzi o dioramy, to ta diorama jest najlepsza jaką widziałem. Myśle, że wielu z was podzieli ze mną ten pogląd. Miłego oglądania. http://www.onesixthcollectors.co.uk/clubforum/viewtopic.php?t=3989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 2 Maja 2007 Share Napisano 2 Maja 2007 Czesc czsochaj - to juz kiedys bylo viewtopic.php?t=1130&start=0 Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samik Napisano 2 Maja 2007 Share Napisano 2 Maja 2007 I nie tylko w temacie co podał PKD4GA. Tutaj też o nich jest: viewtopic.php?t=2714 I to nie są Amerykanie tylko Brytyjczycy. Nawet masz w linku końcówkę .uk Nie każdy kto pisze po angielsku to Amerykaniec. Pozdrawiam Samik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lulu Napisano 10 Lipca 2010 Share Napisano 10 Lipca 2010 przepraszam, czy nikt nie widzi, że są to manekiny z przegubami... najlepiej widać przy dłoniach. spotkałem się już z takim czymś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 11 Lipca 2010 Share Napisano 11 Lipca 2010 To są tak zwane "laleczki" - w większości przypadków pomalowane jednak trzeba je sobie poubierać w odpowiednie stroje. Na ostatnich warsztatach modelarskich w Bielsku był Pan co wystawiał całkiem pokaźną kolekcję takich wynalazków - jedno zdjęcie jest na tej stronie : http://forum.modelarstwo.info/viewtopic.php?f=10&t=7195 Koncepcja dosyć ciekawa jednak ten kibelek w 1:9 dosyć marnie wykonany jak na tą skalę. Miałem ten model jakiś czas temu do zrobienia. Jest bardzo ubogi jak na tą skalę (wycieraczki są nawet w formie odlewu na szybie ), a ten akurat był prosto z pudła no i niestety psuł ogólny efekt scenki. Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi