GrzesiekW Napisano 28 Czerwca 2011 Share Napisano 28 Czerwca 2011 Witam ponownie. Ku mojemu wielkiemu zdziwieniu i zaskoczeniu ,dostałem od znajomego i działo Angielskie wraz z obsługą (sklejone i pomalowane) dotyczące okresu mniej więcej bitwy pod waterloo. Dorobiłem podstawkę (moją pierwszą w życiu) dołożyłem wiaderko i kule armatnie, efek wystrzału (mam nadzieje że udany) i postanowiłem wam pokazać. Proszę o rady na przyszłość (raczej co do terenu, jak ktoś chce co do figurek), no i jakąś ocenę. Pozdrawiam Grzesiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 28 Czerwca 2011 Share Napisano 28 Czerwca 2011 Wata super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Durant Napisano 28 Czerwca 2011 Share Napisano 28 Czerwca 2011 Nom, efekt jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 28 Czerwca 2011 Share Napisano 28 Czerwca 2011 Trzeba usunąć tą okropną linię podziału form na górnej częsci lufy, która biegnie przez nią całą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1984 Napisano 28 Czerwca 2011 Share Napisano 28 Czerwca 2011 Odpowiednie światło, może jakaś dioda sprytnie wmontowana w watę u wylotu działa i powiem Ci, ze jak na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 29 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2011 Dzięki za komentarze. Co do podziału na lufie porawię jak będę miał odpowiednią farbę (jak wspominałem figurki z działem dostałem pomalowane-sam dorobiłem podstawkę i wystrzał + parę dodatków). Pozdrawiam Grzesiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Sierpnia 2011 Share Napisano 7 Sierpnia 2011 Nieźle ci wyszedł wystrzał zrobiony z waty. Na bank będę się dopytywał jak będę robił dym do mojego Pz.kpfw.II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 8 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2011 Dzięki wielkie - służę pomocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAMSON Napisano 4 Listopada 2011 Share Napisano 4 Listopada 2011 łał! ta wata super! Figurek i armaty bym się czepnął ale po co jak nie Twoje. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 4 Listopada 2011 Autor Share Napisano 4 Listopada 2011 łał! ta wata super! Figurek i armaty bym się czepnął ale po co jak nie Twoje. Dzięki wielkie.Z reguły imitacje waty nie cieszą się aprobatą. Moje figurki z tego okresu na warsztacie dioram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi