ksiadz Napisano 30 Czerwca 2011 Share Napisano 30 Czerwca 2011 Witam. Model sklejało się bardzo przyjemnie zaprezentowany Tomcat przedstawia maszynę z filmu pt. z 1980 jedną z tych które zestrzelimy japońskie zera Zapraszam do galerii: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 30 Czerwca 2011 Share Napisano 30 Czerwca 2011 Ooo "starszy brat" mojego Tomcia Brakuje tylko fotki z: - zapałką - groszówką - na dłoni ...do wyboru no i skoro to filmowiec to jeszcze zero musisz sobie zorganizować: LINK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Observer Napisano 30 Czerwca 2011 Share Napisano 30 Czerwca 2011 Noo, noo...muszę powiedzieć, że noo, noo...ładny maluch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 1 Lipca 2011 Share Napisano 1 Lipca 2011 Witam Wszystkich po urlopie. Teraz model . Sondę alfa dał bym tylko na srebrno np. kolejny Tomcat Pozdrawiam. Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delgax modelarz Napisano 12 Lipca 2011 Share Napisano 12 Lipca 2011 Super model! Mniejszy kuzynek mojego ''Raptora'' F-22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AFI Napisano 12 Lipca 2011 Share Napisano 12 Lipca 2011 Księże ukłon, model jak na ta skale świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delgax modelarz Napisano 17 Lipca 2011 Share Napisano 17 Lipca 2011 Aha i jeszcze to że mój kolega miał takiego identyko.Normalnie kropka w kropke! ale on miał w skali 1:48 a to zasadnicza różnica bo mu wyszedł taki sam jak twój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi