Panzer Napisano 1 Lipca 2011 Share Napisano 1 Lipca 2011 Przedstawiam relaksacyjny model SU-85M z 12 papanc. z Trzebiatowa 1955. Model z pudła. Sporo baboli po drodze, szczególnie jeśli chodzi o łączenie kadłuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 1 Lipca 2011 Share Napisano 1 Lipca 2011 Witam! Śliczny! Podoba mi się, jest na czym oko zawiesić. Model ładnie pomalowany i nie za mocno pobrudzony. Ps. Zmień hosting fotograficzny. Fotosik to kicha i do niczego się nie nadaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaił Napisano 1 Lipca 2011 Share Napisano 1 Lipca 2011 Też mi się podoba. Przydałaby się podstawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 2 Lipca 2011 Autor Share Napisano 2 Lipca 2011 Faktycznie, fotosik to dziadostwo postaram się w wolnej chwili wrzucić fotki do innej obrabiarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 2 Lipca 2011 Autor Share Napisano 2 Lipca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 2 Lipca 2011 Autor Share Napisano 2 Lipca 2011 http://www.imagic.pl/files//23833/./3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 4 Lipca 2011 Share Napisano 4 Lipca 2011 Jest czysto, jest schludnie, drzewko na pancerzu wygląda ok. Trochę nie pasuje mi natomiast ten szary kurz czy też błoto. Bardzo to wszystko jednolite i Twój Su wygląda z tym jakby przejechał się po stosie worków cementu. Poza tym kurzem nie ma żadnych śladów eksploatacji, co momentami powoduje, że model ma nieco zabawkowy wygląd. Poza tym jest nieźle Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi