BaldPuma Napisano 1 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2012 Mało czasu - i pracochłonne elementy - mocowanie klapy silnika (prawa będzie otwarta, foto 2 i 4), tylna klapa (otwarta), lusterka, "komin". 1 2 3 4 05 6 7 8 9 Szczęśliwego Nowego Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 fajnie wygląda to kamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 7 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2012 Mały ciąg dalszy 1 2 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 8 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2012 Prawie finał 1 2 3 4 d1 5 6 7 9 x2 (foto x2: mój pierwszy Humvee i pierwszy w skali 1:35) Więcej zdjęć (w tym szczegóły) w galerii -> po zrobieniu ekipy towarzyszącej - policjanta, komandosa i żołnierza irackiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Stycznia 2012 Share Napisano 8 Stycznia 2012 Świetne. Bardzo mi się podobają. Zawsze myślałem, że tutaj jest dużo Humvee-fanów, ale coś za dużo wpisów nie było. Co następne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 8 Stycznia 2012 Share Napisano 8 Stycznia 2012 Świetny model, jedno z najciekawszych malowań Humvee Więcej napisałem tutaj: http://www.humvee-models.com/viewtopic.php?f=7&t=478&start=100#p9611. No właśnie - bazylms - na forum z linku (i z mojego podpisu) wylądowali chyba wszyscy Humveemaniacy z tego forum. Choć od czasu do czasu i tutaj ktoś z nas coś pokazuje, jak choćby BaldPuma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Stycznia 2012 Share Napisano 8 Stycznia 2012 A to sorki, nie wiedziałem że coś kręcicie na boku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 9 Stycznia 2012 Share Napisano 9 Stycznia 2012 A to sorki, nie wiedziałem że coś kręcicie na boku ;) Jeżeli interesuje Cię tematyka - serdecznie zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 11 Stycznia 2012 Share Napisano 11 Stycznia 2012 Teraz to już mi kopara opadła zupelnie, gdy widzę ten pojazd. Dużo pracy włożyłeś w ten model. Oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 21 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2012 Wygląd po poprawkach (+ nity na wieży) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Stycznia 2012 Share Napisano 21 Stycznia 2012 Klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi