RH Napisano 6 Lipca 2011 Share Napisano 6 Lipca 2011 (edytowane) Kolejny obiecany modelik ze stajni Jacka Sz. Tym razem model całkowicie robiony od podstaw ,czyli jak mniemam jedyny taki modelik na świecie Modelik o nazwie Hawker Duiker z 1923 r Nie wiele zdjęć ale i to dobre Edytowane 6 Lipca 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 6 Lipca 2011 Autor Share Napisano 6 Lipca 2011 Jak jeszcze kolegów to nie znudziło to przedstawię następny modelik J.Sz A mianowicie bardzo pokraczną latającą łódeczkę ,w 1:72 oczywiście z rodzimej firmy Karaya w skali 1:72 English Electric M.3Ayr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 6 Lipca 2011 Share Napisano 6 Lipca 2011 Nie no kolejna świetna łódka . Ale z tym Hawkerem od podstaw to ja głowę chylę do samej podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwiatektatek Napisano 6 Lipca 2011 Share Napisano 6 Lipca 2011 No jak to? Takie pokłony a tu ani łosza, ani syfingu choć marnego. Preszajding całkiem pod kolorem zniknął. No jakże to tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 6 Lipca 2011 Share Napisano 6 Lipca 2011 Coś zrobić z niczego, to jest Coś! Piękne skrzydło, jestem pod wrażeniem. Łódka rzeczywiście pokraczna, ale ile ma w sobie uroku - bardzo ładne modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick0909 Napisano 6 Lipca 2011 Share Napisano 6 Lipca 2011 wytwórnia R&H funkcjonuje pełną parą.....Jakże ubogie byłoby to forum bez takich rodzynków,o których istnieniu większość z nas w tym również i ja nie miała by pojęcia.Wśród spitów fok i wszelkich innych odkurzaczy, takie niszowe zapomniane maszyny, ale pełne uroku i to tylko dzięki naszemu RH przypominane i wciąż jak żywe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 7 Lipca 2011 Autor Share Napisano 7 Lipca 2011 wytwórnia R&H funkcjonuje pełną parą.....Jakże ubogie byłoby to forum bez takich rodzynków,o których istnieniu większość z nas w tym również i ja nie miała by pojęcia.Wśród spitów fok i wszelkich innych odkurzaczy, takie niszowe zapomniane maszyny, ale pełne uroku i to tylko dzięki naszemu RH przypominane i wciąż jak żywe. Male sprostowanko żeby było jasne Modeliki są Jacka Sz. vel "dziadek" A ja tylko je przedstawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 7 Lipca 2011 Share Napisano 7 Lipca 2011 No bo tak to jet jak ktoś nie czyta postów jeno pismo obrazkowe zna . Rośnie nam w siłę postanalfabetyzm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 7 Lipca 2011 Share Napisano 7 Lipca 2011 Im bardziej się napatrzę na te wszystkie szmatopłaty, tym bardziej chcę takowego sklecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 10 Lipca 2011 Share Napisano 10 Lipca 2011 wehh modele dziadka Jacka to dzieła obok których nie sposób przejść obojętnie, fajnie że kolega RH wrzuca fotki a że autora modeli znam osobiście to tym bardziej miło mi je oglądać tu na forum pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi