bazylms Napisano 19 Sierpnia 2011 Share Napisano 19 Sierpnia 2011 Hmm...przerobić zawsze warto, a najlepiej tak aby nie zniszczyć oryginału. W razie jakby coś to zawsze można dać orignał taki jaki jest. Ja jestem zbyt leniwy, ale jak widać np w relacji gecon29 z T-80 czasami warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 20 Sierpnia 2011 Share Napisano 20 Sierpnia 2011 Warto,warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Października 2011 Share Napisano 1 Października 2011 Witam. Dawno nie zamieszczałem aktualizacji tego tematu, więc dokonam tego teraz. Obecnie wszystko składam do kupy i jutro daję podkład. created by picasa2html.com Wiem, że gęski mogły by być lepsze, ale jeszcze dzisiaj coś pokombinuję. Sorki za słabą fotkę płyty silnikowej, za słabe zdjęcia i za jedną urwaną klapę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Stycznia 2012 Share Napisano 31 Stycznia 2012 Po dłuższej nieobecności monologu ciąg dalszy. Model jest już na ukończeniu. Jeszcze tylko wash, kalki i poprawka lewej gąski. Dorobiłem jakieś "toboły" i gałązkę (taki chwilowy kaprys ) . Kalki to będzie czyste s-f .A oto zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Stycznia 2012 Share Napisano 31 Stycznia 2012 Merytorycznie się nie znam, ale wyglada ciekawie. Kolor bardziej wygląda mi na Shermanowski, ale jak już pisłem się nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 31 Stycznia 2012 Share Napisano 31 Stycznia 2012 A weź pokaż jeszcze wnętrze bo to mnie bardzo ciekawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 31 Stycznia 2012 Share Napisano 31 Stycznia 2012 To teraz połóż na całość sido,kalki a potem wash. Nada mu to wyrazu bo trochę to wszystko za jednolicie na razie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Lutego 2012 Share Napisano 1 Lutego 2012 Kub sorry, ale nie chcę wyjmować wieżyczki, bo jak ostatnio próbowałem to urwałłem dwie poręcze i dorabiałem z drutu . Wnętrze nie zmieniło się od tego co jest w warsztacie. Za to pokazujęzdjęcie silnika: Jeszcze tak na szybko kalki, które zdążyłem położyć: Jak sądzicie jaki numer ma mieć pięć piątka ( taki w miarę realny;najwyżej coś wymyślę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi