Nugget Napisano 2 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2011 Dziękuję pięknie za odpowiedź, tylko nie mam zabardzo szpadla w tej skali, ani innych narzędzi, może jakieś koce ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 2 Sierpnia 2011 Share Napisano 2 Sierpnia 2011 No, zawsze możesz wziąć materiał, nitkę nylonową (żeby nie kłaczyła) i porobić różne pakunki. To ma ten plus nad gotowymi, że to Ty decydujesz o kształcie i ułożeniu na pojeździe. Narzędzia, skrzynki itp. może ograb z jakichś starych złomowanych modeli - ja tak zawsze robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 2 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2011 No tak wielkie dzięki za radę. Pomyślę nad jakimś pakunkiem, z chusteczki zamoczonej w rozcieńczonym wikolu. Jako, że jest to mój trzeci model w życiu, jeszcze nie mam tak wielkiego śmietniska modelarskiego, bo w tej skali mam ledwo...2 modele. w tym ten kończę. Jeszce raz dziękuje, jeżeli szanowni koledzy coś jeszcze wyłapią, to proszę o sugestie i rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 11 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2011 Ciąg dalszy znowu coś nie tak ustawiłem w aparacie i trochę mi kolorystyka uciekła w stronę szarości, trochę dłubie przy podstawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 12 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2011 Proszę o sugestie i rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Sierpnia 2011 Share Napisano 12 Sierpnia 2011 Jak dla mnie jest gotowy - i tak pewnie lepszego nie zrobię, więc się nie czepiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 14 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2011 No tak jeszcze się zastanawiam może coś jest nie tak i trzeba coś zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi