Nugget Napisano 2 Sierpnia 2011 Autor Napisano 2 Sierpnia 2011 Dziękuję pięknie za odpowiedź, tylko nie mam zabardzo szpadla w tej skali, ani innych narzędzi, może jakieś koce ?? Cytuj
Krisownia Napisano 2 Sierpnia 2011 Napisano 2 Sierpnia 2011 No, zawsze możesz wziąć materiał, nitkę nylonową (żeby nie kłaczyła) i porobić różne pakunki. To ma ten plus nad gotowymi, że to Ty decydujesz o kształcie i ułożeniu na pojeździe. Narzędzia, skrzynki itp. może ograb z jakichś starych złomowanych modeli - ja tak zawsze robię. Cytuj
Nugget Napisano 2 Sierpnia 2011 Autor Napisano 2 Sierpnia 2011 No tak wielkie dzięki za radę. Pomyślę nad jakimś pakunkiem, z chusteczki zamoczonej w rozcieńczonym wikolu. Jako, że jest to mój trzeci model w życiu, jeszcze nie mam tak wielkiego śmietniska modelarskiego, bo w tej skali mam ledwo...2 modele. w tym ten kończę. Jeszce raz dziękuje, jeżeli szanowni koledzy coś jeszcze wyłapią, to proszę o sugestie i rady Cytuj
Nugget Napisano 11 Sierpnia 2011 Autor Napisano 11 Sierpnia 2011 Ciąg dalszy znowu coś nie tak ustawiłem w aparacie i trochę mi kolorystyka uciekła w stronę szarości, trochę dłubie przy podstawce. Cytuj
bazylms Napisano 12 Sierpnia 2011 Napisano 12 Sierpnia 2011 Jak dla mnie jest gotowy - i tak pewnie lepszego nie zrobię, więc się nie czepiam. Cytuj
Nugget Napisano 14 Sierpnia 2011 Autor Napisano 14 Sierpnia 2011 No tak jeszcze się zastanawiam może coś jest nie tak i trzeba coś zmienić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi