czak45 Napisano 9 Lipca 2011 Share Napisano 9 Lipca 2011 Potrzebowałem do dioramkowego projektu. Stwierdziłem, iż URSUSA od podstaw nie zrobię. Dlatego też wpadlem na taki pomysł. Luźna interpretacja tej fotki. Części z innych zestawów plus arkusze i listewki plastikowe. Tak to wygląda: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 10 Lipca 2011 Share Napisano 10 Lipca 2011 Takie coś z niczego. Może to fajnie wyglądać po skończeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 10 Lipca 2011 Autor Share Napisano 10 Lipca 2011 Postęp prac: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 11 Lipca 2011 Autor Share Napisano 11 Lipca 2011 Projekt wstrzymany z powodu, iż mi nie pasuje do ogólnej koncepcji. Model posiada koła i most z Matadora w skali H0 lub 1/72 i chyba jest trochę za duży. Na zakończenie zdjęcie pokazujące wielkość. Pozdrawiam i dziękuje za odwiedziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 12 Lipca 2011 Share Napisano 12 Lipca 2011 W porównaniu do tego Jagdtigera, to rzeczywiście za duży tak z 3 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 12 Lipca 2011 Share Napisano 12 Lipca 2011 Szkoda, miałem nadzieję ujrzeć małe cudeńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi