ShaDow FoX Napisano 17 Lipca 2011 Share Napisano 17 Lipca 2011 Witam Z braku dostatecznej ilości czasu zdecydowałem się na na Fast Assembly Kit od Italeri, wybór padł na M3A1. Po otwarciu kartonika byłem mile zaskoczony, jakość odlewów naprawdę dobra. Jedyne do czego można się przyczepić to koła jezdne, z góry wyglądają jak gniot, ale w końcu to FAK. Trochę szlifowania i jest ok. Malowane pyndzlami. Oznaczenia malowane ręcznie, prawie jak Kinder niespodzianki pozdrawiam Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeraltofPoland Napisano 17 Lipca 2011 Share Napisano 17 Lipca 2011 Bardzo mi się podobają te modele, nie wiedziałem, że z zestawów fast assembly można tyle wycisnąć. Mam wrażenie, że na pierwszym modelu gąski są zbyt czyste w porównaniu do reszty pojazdu, tzn. przednie koła, błotniki itd. upaćkane błotem, a gąski jakby wcale nie były brudzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 17 Lipca 2011 Autor Share Napisano 17 Lipca 2011 Dzięki możliwe, że tak, jest jedynie pomalowana i trochę pastelami pociągnięta, nie chciałem za bardzo paćkać błotem bo bez podstawki nie wygląda to za dobrze. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicia1975 Napisano 17 Lipca 2011 Share Napisano 17 Lipca 2011 W pierwszym białe zacieki mnie irytują, drugi super A to może się przyda Operaja Połódnie 2011 zdjątko dzisiejsze : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 18 Lipca 2011 Share Napisano 18 Lipca 2011 Nie wiedziałem, że te cosie z Italerki mogą tak ładnie wyglądać, dobra robota . MG zestawowe? Bo nawet nieźle wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 18 Lipca 2011 Share Napisano 18 Lipca 2011 ...Operaja Połódnie... Ludzie, litości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 18 Lipca 2011 Autor Share Napisano 18 Lipca 2011 Dzięki Tak wszystko zestawowe, bez żadnych udziwnień Co do białych zacieków to jest to celowe, okres odwilży i spłukiwania wapnia Na zdjęciu widać ładnie umorusany układ jezdny, ale tak jak wyżej pisałem, bez podstawki nie wygląda to za dobrze. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeraltofPoland Napisano 18 Lipca 2011 Share Napisano 18 Lipca 2011 wszystko zestawowe, bez żadnych udziwnień ten sprzęt we wnętrzu drugiego pojazdu też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 18 Lipca 2011 Autor Share Napisano 18 Lipca 2011 Nie, nie oprócz tego, sprzęt to znaleziska z kartonu ze złomem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicia1975 Napisano 18 Lipca 2011 Share Napisano 18 Lipca 2011 ...Operaja Połódnie... Ludzie, litości.... już się wyszczelałem po buzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 19 Lipca 2011 Share Napisano 19 Lipca 2011 ...Operaja Połódnie... Ludzie, litości.... już się wyszczelałem po buzi. Chyba raczej nie bo dalej byki robisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Lipca 2011 Share Napisano 19 Lipca 2011 Dajcie spokój, może chłopak pisze gwarą . U mnie na Śląsku to by brzmiało tak (jak się nie mylę): Jusżech sie doł po pysku. P.S Sorki za zaśmiecanie wątku. Teraz modele. Wyglądają dobrze, choć ten z białym kamo ma za czysty układ jezdny w stosunku do ubłoconych burt i stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 19 Lipca 2011 Autor Share Napisano 19 Lipca 2011 ...układ jezdny, ale tak jak wyżej pisałem, bez podstawki nie wygląda to za dobrze. ...a poza tym próbuję je sprzedać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 26 Lipca 2011 Autor Share Napisano 26 Lipca 2011 Jako, że zimowy się nie sprzedał, postanowiłem go trochę zwaloryzować własnym sumptem, zrobić jakąś podstawkę i jako jedyny z niewielu (czyt. kilka sztuk) zostawić. Efekt na zdjęciach. Może dojdą jeszcze jakieś skrzyneczki itp. Poszukuję jakiegoś amerykańca w statycznej pozie, coby mógł stanąć obok pojazdu ( ci na zdjęciach wpadli z dziurę czasu :P ) byłbym wdzięczny jeżeli ktoś by takiego posiadał i wyraził chęć wymiany. W zakłopotanie wprowadza mnie jeszcze ustawienie klocków, a może wymienić je na całkiem inne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fazzi Napisano 26 Lipca 2011 Share Napisano 26 Lipca 2011 Fajnie ,fajnie, ale jakoś nie pasuje mi ta lina na burcie pojazdu... Sądze że ten zwój powinien mieć znacznie miejszą średnicę. Jak robiłeś pakunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 26 Lipca 2011 Autor Share Napisano 26 Lipca 2011 Pakunki są z chusteczki namoczonej w wodzie z wikolem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi