lubo89 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Witam. Chciałbym zaprezentować świeżo odbudowanego Actrosa. Co do zmian to jedynie zostały dodane koła SS. Czekam jeszcze na odpowiedź od jawkersa w sprawie kalek z oznaczeniem na drzwi. Proszę o komentarze Quote
punio Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Chyba nie ma do czego się przyczepić przyjemny fajny model czysto sklejony bez żadnych dodatków niby zwykły ,ale podoba mi się. Quote
kiwaczek Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Witam Pięknie wykonany, ciekawa kolorystyka, jestem pod wrażeniem. Pozdrawiam Artur Quote
tomeka6 Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Bardzo fajny model, choc troche za "zwykly" jak dla mnie. Mimo to przyjemnie popatrzec na czysto wykonana robote, a szczegolnie co mi sie podoba w tym Mercedesie to te czarne elementy plastikowe - wygladaja niesamowicie realnie. Quote
marekl1975 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Witam. Chciałbym zaprezentować świeżo odbudowanego Actrosa. Co do zmian to jedynie zostały dodane koła SS. Czekam jeszcze na odpowiedź od jawkersa w sprawie kalek z oznaczeniem na drzwi. Proszę o komentarze Skąd wziąłeś taką zieleń metallic? Kupiłeś gotową farbę (firma, numer) czy zrobiłeś mieszankę? Quote
lubo89 Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 To jest lakier Motip. Jakiś odcień Daewoo. Quote
orzech Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 To jest lakier Motip. Jakiś odcień Daewoo. Pamiętasz może nr lakieru tego Motipa? Fajny ten kolor Quote
Recommended Posts