lubo89 Napisano 21 Lipca 2011 Share Napisano 21 Lipca 2011 Witam. Chciałbym zaprezentować świeżo odbudowanego Actrosa. Co do zmian to jedynie zostały dodane koła SS. Czekam jeszcze na odpowiedź od jawkersa w sprawie kalek z oznaczeniem na drzwi. Proszę o komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 21 Lipca 2011 Share Napisano 21 Lipca 2011 Chyba nie ma do czego się przyczepić przyjemny fajny model czysto sklejony bez żadnych dodatków niby zwykły ,ale podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiwaczek Napisano 21 Lipca 2011 Share Napisano 21 Lipca 2011 Witam Pięknie wykonany, ciekawa kolorystyka, jestem pod wrażeniem. Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 23 Lipca 2011 Share Napisano 23 Lipca 2011 Bardzo fajny model, choc troche za "zwykly" jak dla mnie. Mimo to przyjemnie popatrzec na czysto wykonana robote, a szczegolnie co mi sie podoba w tym Mercedesie to te czarne elementy plastikowe - wygladaja niesamowicie realnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bouvier Napisano 24 Lipca 2011 Share Napisano 24 Lipca 2011 Hi, Very good job. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekl1975 Napisano 13 Sierpnia 2011 Share Napisano 13 Sierpnia 2011 Witam. Chciałbym zaprezentować świeżo odbudowanego Actrosa. Co do zmian to jedynie zostały dodane koła SS. Czekam jeszcze na odpowiedź od jawkersa w sprawie kalek z oznaczeniem na drzwi. Proszę o komentarze Skąd wziąłeś taką zieleń metallic? Kupiłeś gotową farbę (firma, numer) czy zrobiłeś mieszankę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo89 Napisano 13 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2011 To jest lakier Motip. Jakiś odcień Daewoo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzech Napisano 14 Sierpnia 2011 Share Napisano 14 Sierpnia 2011 To jest lakier Motip. Jakiś odcień Daewoo. Pamiętasz może nr lakieru tego Motipa? Fajny ten kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi