Moses Napisano 8 Maja 2007 Share Napisano 8 Maja 2007 (edytowane) Robiac fotki modeli nad ktorymi teraz pracuje, spojzalem z lezka w oku na mojego T-80 ktorego wykonywalem jeszcze w czasach podstawowki nascie lat temu, i jemu tez zrobilem 2 foty. Moj pierwszy tank, jeszcze z czasow kiedy nie slyszalem o brudzeniu washach itp. P.S. Jak macie jakies swoje modele robione w zamierzchlych czasach ktore dazycie sentymentem, wrzucajcie Edytowane 8 Maja 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 8 Maja 2007 Share Napisano 8 Maja 2007 To chyba raczej T-80 Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 8 Maja 2007 Autor Share Napisano 8 Maja 2007 A na ruskich to ja sie nie znaw wiem ze jakis T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafek Napisano 10 Maja 2007 Share Napisano 10 Maja 2007 Przecie napisał że T-80.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 10 Maja 2007 Autor Share Napisano 10 Maja 2007 Bo poprawil jak go uswiadomili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi