Ritter Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 Wprawdzie do zrobienia jeszcze sporo ale już na tym etapie prezentuje się bardzo dobrze. Odnośnie dostępności zestawu to jest tylko jedna kwestia a mianowicie cena, kiedyś zestaw dostępny za sto złotych teraz tak jak zostało napisane powyżej osiąga bardzo wysoką cenę. Osobiście posiadam ten zestaw w magazynku wzbogacony o bardzo dobry zestaw blach firmy Griffon Model. To in-box na stronie producenta: http://www.griffonmodel.com/product_vie ... classid=39 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Listopada 2011 Autor Share Napisano 1 Listopada 2011 Ostatnio ten zestaw jest strasznie drogi na allegro widziałem nawet za 180zł. Miałem szczęście i zapłaciłem tylko 114zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 Ten brak 2 żaluzji na pokrywie silnika to efekt zamierzony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Listopada 2011 Autor Share Napisano 1 Listopada 2011 Zamierzony, chciałem usunąć jeszcze więcej ale dałem sobie spokój bo w środku nic nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Listopada 2011 Autor Share Napisano 1 Listopada 2011 Efekty nudy... dzisiaj już na malowanie chęci brak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 ładnie się prezentuje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 2 Listopada 2011 Autor Share Napisano 2 Listopada 2011 Wielkie dzięki Powoli maluje się osprzęt, baaardzo powolny, sporo tego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 Działaj dalej Rafal, miło się patrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Listopada 2011 Autor Share Napisano 4 Listopada 2011 Duperelki wymalowane: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 Witam. Puma z Pak-iem bardzo mi się podoba w twoim wykonaniu. Tylko mam pytanie, czy gaśnica nie powinna być w podstawowym kolorze kamo ? ? ? Reszta modelu pięknie wykonana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Listopada 2011 Autor Share Napisano 5 Listopada 2011 Gaśnica tak samo jak reszta osprzętu często była malowana na kolory bazowe pojazdu chociaż mi to nie za bardzo podchodzi i maluję osobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 6 Listopada 2011 Share Napisano 6 Listopada 2011 Witam. Aha, myślałem, że były tylko takie, które malowano na kolor bazowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Listopada 2011 Autor Share Napisano 6 Listopada 2011 Kurde nie mam kalkomanii przy sobie, prace stanęły... Jeszcze dzisiaj jak dojdę do siebie zalakieruje go lakierem samochodowym żeby mi farba nie schodziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 6 Listopada 2011 Share Napisano 6 Listopada 2011 łopaty siekiery srebrne?słabo ładnie Ci idzie. jakiego lakieru samochodowego używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Listopada 2011 Autor Share Napisano 6 Listopada 2011 Robercie osprzęt pomalowany na kolor stalowy model mastera i przetarty 11 humbrola. Lakier samochodowy błyszczący Motip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 6 Listopada 2011 Share Napisano 6 Listopada 2011 bo na fotkach strasznie białe są . A ten lakier jak się sprawuje , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Listopada 2011 Autor Share Napisano 6 Listopada 2011 Bardzo dobry, co najważniejsze bardzo mocny, wystarczy jedna warstwa i można "rzucać" modelem, farba nie zejdzie Używam go także do samochodów w skali 1:24. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 27 Listopada 2011 Autor Share Napisano 27 Listopada 2011 Sido nalozone jutro kalki druga warstwa sido i jedziemy z plukankami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 28 Listopada 2011 Autor Share Napisano 28 Listopada 2011 Jedna plukanka, wash punktowy i obicia ktore musze poprawic w niektorych miejscach: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Listopada 2011 Share Napisano 28 Listopada 2011 Zaczyna wyglądać dobrze. Czekam na dalsze postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 28 Listopada 2011 Share Napisano 28 Listopada 2011 Witam Pięknie jest, choć obicia na Panzer I były chyba trochę lepsze, ale i tak Pumcia wygląda fajnie. Dumo, wybierasz się do Bytomia ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 28 Listopada 2011 Autor Share Napisano 28 Listopada 2011 Niestety na wystawe sie nie wybieram za daleko i niezbyt czas mam. Z obiciami bawie sie dalej, jutro wrzuce nowe fotki jak zalakieruje chama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 28 Listopada 2011 Share Napisano 28 Listopada 2011 Faktycznie, z Koszalina do Bytomia to jednak spory kawałek. To znaczy Panzer I czy Pume ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 28 Listopada 2011 Autor Share Napisano 28 Listopada 2011 Pumka, panzer I jest ogolnie skonczony zostalo tylko dokupic friulki i troche przybrudzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 28 Listopada 2011 Autor Share Napisano 28 Listopada 2011 Troche poprawilem co nie co: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi