dumapolski Napisano 4 Sierpnia 2011 Share Napisano 4 Sierpnia 2011 Witam. Nareszcie mam dostęp do aparatu i postanowiłem pokazać moją twórczość na forum. P-47 Revell 1/72: Corsair Revell 1/48: Zdjęcia Corsaira strasznie przekłamują kolor. Najbliższy rzeczywistości jest kolor na drugim zdjęciu na osłonie silnika. Na ostatnim zdjęciu widać obfite okopcenia. Nie przesadziłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 4 Sierpnia 2011 Share Napisano 4 Sierpnia 2011 Witam. Nareszcie mam dostęp do aparatu Szkoda, ze bez instrukcji jak obslugiwac aparat zeby zrobic dobre zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 4 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2011 Zdjęcia były robione pożyczonym telefonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 4 Sierpnia 2011 Share Napisano 4 Sierpnia 2011 Spróbuj jednak zrobić nowe zdjęcia, bo na podstawie tych nie można niczego ocenić. Nie dość, że nieostre, to jeszcze małe. Zero detali, a szkoda, bo bardzo bym chciał przyjrzeć im się bliżej. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 6 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2011 Witam. Zrobiłem nowe zdjęcia: Thunderbolt: Corsair: Corsair powstał ponad rok temu. W wyniku kontaktu z fałdą ubrania stracił jeden karabin. Krzywo położone napisy eksploatacyjne to tylko mój błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abominus Napisano 6 Sierpnia 2011 Share Napisano 6 Sierpnia 2011 A syfy na Corsairze czym robiłeś? P.S. Gorgoroth się skończył na Incipit Satan:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 6 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2011 Jeśli chodzi Ci o okopcenia, to wziąłem szeroki pędzel, zamoczyłem w rozpuszczalniku, potem koniec pędzla w farbie i pociągnąłem kilka razy w kierunku, w którym powietrze opływa samolot. Jeśli chodzi o to ciemniejsze w tylnej części kadłuba, to po prostu kurz. To srebrne na nasadzie skrzydeł, zrobiłem tak, że pędzlem odrobinę zamoczonym w dość gęstej srebrnej farbie, i dotykałem nim modelu "jeżdżąc" nim po skrzydle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszKnight Napisano 6 Sierpnia 2011 Share Napisano 6 Sierpnia 2011 Ten pierwszy całkiem fajnie sie prezentuje, tylko zdjęcia trochę marnej jakości. Ale samolot pewnie wygląda całkiem nieźle patrząc na to co przedstawiałeś ;) Pozdrawiam, Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 6 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2011 Dzięki za dobrą opinię . A co do zdjęć, to nie można wymagać zbyt wiele od telefonu, ale postaram się robić lepsze fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi