dumapolski Napisano 4 Sierpnia 2011 Napisano 4 Sierpnia 2011 Witam. Nareszcie mam dostęp do aparatu i postanowiłem pokazać moją twórczość na forum. P-47 Revell 1/72: Corsair Revell 1/48: Zdjęcia Corsaira strasznie przekłamują kolor. Najbliższy rzeczywistości jest kolor na drugim zdjęciu na osłonie silnika. Na ostatnim zdjęciu widać obfite okopcenia. Nie przesadziłem? Cytuj
Marek Świderski Napisano 4 Sierpnia 2011 Napisano 4 Sierpnia 2011 Witam. Nareszcie mam dostęp do aparatu Szkoda, ze bez instrukcji jak obslugiwac aparat zeby zrobic dobre zdjecia. Cytuj
dumapolski Napisano 4 Sierpnia 2011 Autor Napisano 4 Sierpnia 2011 Zdjęcia były robione pożyczonym telefonem. Cytuj
kornik_69 Napisano 4 Sierpnia 2011 Napisano 4 Sierpnia 2011 Spróbuj jednak zrobić nowe zdjęcia, bo na podstawie tych nie można niczego ocenić. Nie dość, że nieostre, to jeszcze małe. Zero detali, a szkoda, bo bardzo bym chciał przyjrzeć im się bliżej. Pozdrawiam Kornik Cytuj
dumapolski Napisano 6 Sierpnia 2011 Autor Napisano 6 Sierpnia 2011 Witam. Zrobiłem nowe zdjęcia: Thunderbolt: Corsair: Corsair powstał ponad rok temu. W wyniku kontaktu z fałdą ubrania stracił jeden karabin. Krzywo położone napisy eksploatacyjne to tylko mój błąd. Cytuj
Abominus Napisano 6 Sierpnia 2011 Napisano 6 Sierpnia 2011 A syfy na Corsairze czym robiłeś? P.S. Gorgoroth się skończył na Incipit Satan:P Cytuj
dumapolski Napisano 6 Sierpnia 2011 Autor Napisano 6 Sierpnia 2011 Jeśli chodzi Ci o okopcenia, to wziąłem szeroki pędzel, zamoczyłem w rozpuszczalniku, potem koniec pędzla w farbie i pociągnąłem kilka razy w kierunku, w którym powietrze opływa samolot. Jeśli chodzi o to ciemniejsze w tylnej części kadłuba, to po prostu kurz. To srebrne na nasadzie skrzydeł, zrobiłem tak, że pędzlem odrobinę zamoczonym w dość gęstej srebrnej farbie, i dotykałem nim modelu "jeżdżąc" nim po skrzydle. Cytuj
LukaszKnight Napisano 6 Sierpnia 2011 Napisano 6 Sierpnia 2011 Ten pierwszy całkiem fajnie sie prezentuje, tylko zdjęcia trochę marnej jakości. Ale samolot pewnie wygląda całkiem nieźle patrząc na to co przedstawiałeś ;) Pozdrawiam, Łukasz Cytuj
dumapolski Napisano 6 Sierpnia 2011 Autor Napisano 6 Sierpnia 2011 Dzięki za dobrą opinię . A co do zdjęć, to nie można wymagać zbyt wiele od telefonu, ale postaram się robić lepsze fotki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi