Piotr_P Napisano 9 Sierpnia 2011 Share Napisano 9 Sierpnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 10 Sierpnia 2011 Share Napisano 10 Sierpnia 2011 Wielkie dzięki za zdjęcia. Przydadzą się bo Antka mam w poczekalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 17 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2011 wieczorem wrzucę kilka zdjęć z kabiny,które zrobiłem przy okazji święta wojska ,które świętowałem z rodziną w Powsinie, w muzeum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek172 Napisano 17 Sierpnia 2011 Share Napisano 17 Sierpnia 2011 Ok, czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 17 Sierpnia 2011 Share Napisano 17 Sierpnia 2011 Ja również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 17 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2011 Opis do zdjęć: 1-3-tablica przyrządów 4-panel środkowy 5-panel prawa strona za drugim pilotem obok tylnej ścianki działowej 6-panel obok pilota (z lewej strony) fotka marna bo synek 3 letni się kręcił na fotelu 7-wolant 8-siakis przełącznik przed drugim pilotem 9-"dodatkowe lampy zapasowe" -tuż przed wejściem do kabiny pilotów z lewej strony (patrz strzałki na zdj 13) 10-chyba linki sterowe z krążkami-nad wejściem do kabiny pilotów (patrz zdj 13) 11-przestrzeń pasażerska (fotografowane od przodu ku tyłowi -widok na prawą stronę ) 14-apteczka i miejsce na gaśnicę (tuż za drzwiami wejściowymi ,strona lewa.) 15-pas bezpieczeństwa na fotelu w kabinie pasażerskiej 16-17-widok na wnętrze części ogonowej z wyposażeniem-(fot.16-prawa strona) (fot.17-strona lewa) 18-górna cześć kadłuba wewnątrz tuz nad drzwiami wejściowymi. Przepraszam za jakość zdjęć-jedno ,że pilnowałem syna ,dwa ,że byłem zmęczony czekaniem w kolejce za "przyjezdnymi wycieczkowiczami " ,po trzecie zdjęcia robione sony ericssonem więc tylko to komórka....mam nadzieję jednak ,że coś widać i komuś pomogą te zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 17 Sierpnia 2011 Share Napisano 17 Sierpnia 2011 Dzięki za zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 17 Sierpnia 2011 Share Napisano 17 Sierpnia 2011 Kuuurde, chyba pierwszy raz ktoś, pomyślał i napisał co widać na fotkach Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 17 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2011 pisałem ,bo kurcze czasem sam patrze na swoje zdjęcia i sam nie wiem co fotografowałem i w którym miejscu płatowca,a to miałem jeszcze na świeżo w pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djack Napisano 27 Kwietnia 2012 Share Napisano 27 Kwietnia 2012 Piotr_P, a masz może jeszcze jakieś zdjęcia fotela w kabinie pasażerskiej, np. ogólnych widoków tego fotela, mocowania do podłogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 1 Maja 2012 Autor Share Napisano 1 Maja 2012 Niby cos mi świta,że to możliwe....tylko jest problem....komputer mi padl,a raczej chyba dysk i nie wiem jeszcze czy da sie cos uratować bez wydatkow finansowych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djack Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 No to współczuję. Ale jakby sie coś przez przypadek uratowało... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 7 Maja 2012 Autor Share Napisano 7 Maja 2012 Jest dobra i zla wiadomość...dobra to taka,że na kompue żonki znalazłem fotki swoje,zla taka ,że jest jedna fotka ale przeswietlona i niewyraźna. Postaram sie mimo wszystko wkleic w miare możliwości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 Dawaj nawet te najgorsze, może coś się uda z nich uratować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 7 Maja 2012 Autor Share Napisano 7 Maja 2012 sami chcieliście....pisałem,że marne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKAYRAIDER Napisano 9 Sierpnia 2012 Share Napisano 9 Sierpnia 2012 Witam, Przeszukajcie dział WolkAroud, tam było bardzo dużo o An-2. Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi