bartek33365 Napisano 10 Sierpnia 2011 Napisano 10 Sierpnia 2011 Wielkie dzięki za zdjęcia. Przydadzą się bo Antka mam w poczekalni. Cytuj
Piotr_P Napisano 17 Sierpnia 2011 Autor Napisano 17 Sierpnia 2011 wieczorem wrzucę kilka zdjęć z kabiny,które zrobiłem przy okazji święta wojska ,które świętowałem z rodziną w Powsinie, w muzeum. Cytuj
Piotr_P Napisano 17 Sierpnia 2011 Autor Napisano 17 Sierpnia 2011 Opis do zdjęć: 1-3-tablica przyrządów 4-panel środkowy 5-panel prawa strona za drugim pilotem obok tylnej ścianki działowej 6-panel obok pilota (z lewej strony) fotka marna bo synek 3 letni się kręcił na fotelu 7-wolant 8-siakis przełącznik przed drugim pilotem 9-"dodatkowe lampy zapasowe" -tuż przed wejściem do kabiny pilotów z lewej strony (patrz strzałki na zdj 13) 10-chyba linki sterowe z krążkami-nad wejściem do kabiny pilotów (patrz zdj 13) 11-przestrzeń pasażerska (fotografowane od przodu ku tyłowi -widok na prawą stronę ) 14-apteczka i miejsce na gaśnicę (tuż za drzwiami wejściowymi ,strona lewa.) 15-pas bezpieczeństwa na fotelu w kabinie pasażerskiej 16-17-widok na wnętrze części ogonowej z wyposażeniem-(fot.16-prawa strona) (fot.17-strona lewa) 18-górna cześć kadłuba wewnątrz tuz nad drzwiami wejściowymi. Przepraszam za jakość zdjęć-jedno ,że pilnowałem syna ,dwa ,że byłem zmęczony czekaniem w kolejce za "przyjezdnymi wycieczkowiczami " ,po trzecie zdjęcia robione sony ericssonem więc tylko to komórka....mam nadzieję jednak ,że coś widać i komuś pomogą te zdjęcia. Cytuj
gulus Napisano 17 Sierpnia 2011 Napisano 17 Sierpnia 2011 Kuuurde, chyba pierwszy raz ktoś, pomyślał i napisał co widać na fotkach Dzięki. Cytuj
Piotr_P Napisano 17 Sierpnia 2011 Autor Napisano 17 Sierpnia 2011 pisałem ,bo kurcze czasem sam patrze na swoje zdjęcia i sam nie wiem co fotografowałem i w którym miejscu płatowca,a to miałem jeszcze na świeżo w pamięci Cytuj
djack Napisano 27 Kwietnia 2012 Napisano 27 Kwietnia 2012 Piotr_P, a masz może jeszcze jakieś zdjęcia fotela w kabinie pasażerskiej, np. ogólnych widoków tego fotela, mocowania do podłogi? Cytuj
Piotr_P Napisano 1 Maja 2012 Autor Napisano 1 Maja 2012 Niby cos mi świta,że to możliwe....tylko jest problem....komputer mi padl,a raczej chyba dysk i nie wiem jeszcze czy da sie cos uratować bez wydatkow finansowych.... Cytuj
djack Napisano 7 Maja 2012 Napisano 7 Maja 2012 No to współczuję. Ale jakby sie coś przez przypadek uratowało... ;-) Cytuj
Piotr_P Napisano 7 Maja 2012 Autor Napisano 7 Maja 2012 Jest dobra i zla wiadomość...dobra to taka,że na kompue żonki znalazłem fotki swoje,zla taka ,że jest jedna fotka ale przeswietlona i niewyraźna. Postaram sie mimo wszystko wkleic w miare możliwości... Cytuj
gulus Napisano 7 Maja 2012 Napisano 7 Maja 2012 Dawaj nawet te najgorsze, może coś się uda z nich uratować. Cytuj
SKAYRAIDER Napisano 9 Sierpnia 2012 Napisano 9 Sierpnia 2012 Witam, Przeszukajcie dział WolkAroud, tam było bardzo dużo o An-2. Marek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi