pan_piotrek Napisano 19 Maja 2012 Autor Share Napisano 19 Maja 2012 Dobre pytanie Poprawie. Tylko jak te zapasówki były mocowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Maja 2012 Share Napisano 19 Maja 2012 No te gąski to trochę słabiutkie. Trzeba by jeszcze je trochę dopieścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 19 Maja 2012 Autor Share Napisano 19 Maja 2012 A co z nimi nie tak poza tym że jedna jest za długa? Nie chcę ich uwalać w błocie dlatego delikatnie je przykurzyłem. Ale ok jeszcze pokombinuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 19 Maja 2012 Share Napisano 19 Maja 2012 Z tego co kojarzę to Ronsonik będzię sie poruszał w terenie z urbanizowanym więc lekkie kurzenie gąskom wystarczy a dopieszczenie już na dioramce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Maja 2012 Share Napisano 19 Maja 2012 No właśnie mi o to chodziło że trzeba ją skrócić, ale zresztą sam to już pisałeś - nie zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 19 Maja 2012 Share Napisano 19 Maja 2012 mam wrażenie, że gąski są krzywe, zwłaszcza na widoku z przodu - czy to natura czy obiektyw tak zniekształca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 19 Maja 2012 Autor Share Napisano 19 Maja 2012 Chyba koło napędowe się odgięło od ciężaru gąski. Zobaczę czy da się coś z tym zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 31 Maja 2012 Autor Share Napisano 31 Maja 2012 Galeria: viewtopic.php?f=68&t=33292 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi