bazylms Napisano 17 Sierpnia 2011 Share Napisano 17 Sierpnia 2011 Ekspresowe malowanie. Robiłeś coś olejami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 17 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2011 Tylko wash. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Sierpnia 2011 Share Napisano 17 Sierpnia 2011 Widać że jak się umie malować to i olejne można sobie darować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 17 Sierpnia 2011 Share Napisano 17 Sierpnia 2011 Świetnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 17 Sierpnia 2011 Share Napisano 17 Sierpnia 2011 Widać że jak się umie malować to i olejne można sobie darować. A co byś chciał tu olejami maziać? mi ewentualnie lekkich sladów deszczu brakuje i tyle,po za tym wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 17 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2011 Noo, gdyby to był dla mnie model z przeznaczeniem na konkursy to by można było się jeszcze w malowaniu znacznie bardziej nagimnastykować, ale że to szybki produkcyjniak to najprostsze metody wystarczą, w końcu chodzi tylko o prezentowanie figurek (jutro może je pożyczę żeby do galerii trafił już obsadzony). Bo to dla nich ten cały cyrk: Nawet wieża na boxarcie ta sama co ją maluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 18 Sierpnia 2011 Share Napisano 18 Sierpnia 2011 Stroju nie przesadź, bo ludzie nie zauważą figurek, wśród tych wszystkich pułapek czychających na oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 19 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2011 I koniec: viewtopic.php?f=68&t=28479 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 20 Sierpnia 2011 Super Moderator Share Napisano 20 Sierpnia 2011 @stroju w jakich warunkach robisz fotki? na jakich ustawieniach aparatu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 20 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2011 Przesłona jak największa, u mnie akurat 8.0 a iso jak najmniejsze czyli 64, czas migawki 1/13s, mniej więcej na takich parametrach zawsze robię, zmieniam tylko czas migawki w zależności czy model jest jasny czy ciemny. Z góry trochę od przodu oświetlam dwoma reflektorkami, takimi z marketu za 20zł z oprawką, mają moc chyba z 35W, umieszczone są w lewym i prawym górnym rogu, a z lewej strony bardziej u dołu od przodu mam lampkę ze zwykłą żarówką 200W, fotografuję w komorze lakierniczej, ma białe ścianki, a dodatkowo sufit wyłożyłem folią aluminiową żeby światło się odbijało, wystarczy włożyć biały karton i już mam gotowe studio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 20 Sierpnia 2011 Super Moderator Share Napisano 20 Sierpnia 2011 dzieki Super malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi