olej Napisano 12 Maja 2007 Share Napisano 12 Maja 2007 Jw. Ja robiłem najmniejszym wiertełkiem, na minimalnych obrotach wiertarką, ale po chwili lufę STUG'a III zbierałem po całej kuchni :( Jak wy przewiercacie lufki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 12 Maja 2007 Share Napisano 12 Maja 2007 Witam, ja wiercę ręcznie. Wiertełko mocuję w takim uchwycie do nożyków modelarskich. A przed tym jak zakupiłem sobie taki nożyk, to wiertełka przyklejałem klejem CA do nakrętek po napojach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Maja 2007 Share Napisano 12 Maja 2007 Najlepszy i najtańszy sposób , wystarczy zaostrzyć końcówki i masz cały komplet "wierteł" do plastiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riddick Napisano 12 Maja 2007 Share Napisano 12 Maja 2007 A ja ma takie coś do kupienia np. TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czsochaj Napisano 12 Maja 2007 Share Napisano 12 Maja 2007 A ja używam igieł lekarskich. Efekt widać na moim Tygrysie 1\72 z Revella. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafek Napisano 12 Maja 2007 Share Napisano 12 Maja 2007 Ja to robię pilniczkiem ,albo końcówką nożyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi