Paws Napisano 12 Maja 2007 Share Napisano 12 Maja 2007 Zestaw Academy 1:72, malowany pędzelkiem pactrą. Straszne maleństwo. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafek Napisano 12 Maja 2007 Share Napisano 12 Maja 2007 Też robię takiego samego tylko że z afrykii niedługo pokaże to se porównamy. Farba ci trochę nie pokryła..Ale na takiego małego nieżle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary Napisano 12 Maja 2007 Share Napisano 12 Maja 2007 Łożesz ty ale gigant może i farba nie pokryła ale popatrz na to z innej strony jak by miał za mokry pędzel to model by sie utopił w 2 kroplach farby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 12 Maja 2007 Share Napisano 12 Maja 2007 Ale mikrus.:P Odrobinka szlifowania z przodu na kierownicy i kadłubie by nie zaszkodziła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 12 Maja 2007 Autor Share Napisano 12 Maja 2007 Farba ci trochę nie pokryła..Ale na takiego małego nieżle Gdzie? Nie widzę nigdzie niedomalowania, nawet na foto. Cały malowany panzergrau a potem suchy pędzel alluminium, gunmetall oraz "weathering" pactry +pigment Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 12 Maja 2007 Share Napisano 12 Maja 2007 Na czwartym zdjęciu te smugi sprawiają wrażenie niedomalowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 13 Maja 2007 Autor Share Napisano 13 Maja 2007 Te smugi to "brudzing" podobnie jak wszystkie inne. (nie pozwolił bym sobie na niedomalowanie czegokolwiek) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafek Napisano 13 Maja 2007 Share Napisano 13 Maja 2007 Na czwartym foto na klapie silnika wydawało mi się że szary plastik przebija ale jażeli to brudzing to przepraszam..Wiem jak ciężko go pomalować. Dwa razy swojego topiłem w krecie he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi