skala72 Napisano 16 Sierpnia 2011 Share Napisano 16 Sierpnia 2011 W krótce ruszam z warsztatem kolejnego Teciaka, tym razem jeden z wcześniejszych z 1940 r. z działem 76mm w wersji niemieckiej. Swego czasu (2008) kleiłem ten model i postaram się go wykonać duuużo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 16 Sierpnia 2011 Share Napisano 16 Sierpnia 2011 Co zrobisz z gąsienicami, bo tutaj wafle raczej nie pasują Szkoda, że nie ma żywicznych gąsienic wczesnego typu. Tutaj prośba do Ciebie, podziałaj coś w firmie, żeby takowe się ukazały To z pewnością ucieszyłoby wielu modelarzy. Ja sam chciałem sobie kupić T-34 z armatą Ł-11 w odlewanej wieży, z UM'a, ale jak zobaczyłem waflowe gąsienice w pudełku, to sobie dałem spokój. Tak więc mam nadzieję, że Twoje zmagania z tym modelem, przyczynią się do wypuszczenia na rynek zestawu wczesnych gąsek do Teciaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 16 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2011 No cóż, na chwile obecną będzie z gąskami z zestawu. A tak swoją stroną, to nie zauważyłem zbytniego "ruchu" w Teciakach na forach, owszem, rozmawiałem z klientami o dodatkach i poprawkach do modeli UM, ale ich musi być tylu samo co kupujących, aby to się opłaciło. Pewnie rozumiesz, w co nie wątpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 17 Sierpnia 2011 Share Napisano 17 Sierpnia 2011 Wiesz, wydaje mi się, że modele pierwszo-wojennych, brytyjskich Marków czy Ft-17, to temat jeszcze mniej chodliwy niż Teciaki, a wyszły do nich ciekawe zestawy, w postaci gąsienic do pierwszego i całego podwozia do drugiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 20 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2011 Pomyśle nad tym, ale nic nie obiecuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 20 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2011 Czy aby na pewno w/w model jest wersją z 1940? Jak oglądam fotki itd.. to wskazują one, że jest to Teciak z 1941 r.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFORowiec Napisano 20 Sierpnia 2011 Share Napisano 20 Sierpnia 2011 Jest to wersja z końca 40 do lata 41. Błotniki na pewno do zmiany, najlepiej je usunąć całkiem (często były urywane). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi