Wojtek Tul Napisano 12 Maja 2007 Share Napisano 12 Maja 2007 (edytowane) A o to i moja Przyczepa jest już skończona i pokazuje ją na forum, będzie to przyczepa pod złom tak jak już wspominałem. Edytowane 22 Maja 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 12 Maja 2007 Share Napisano 12 Maja 2007 Wojtek założyłeś dwa tematy o przyczepie i nie dałeś ani jednej fotki, czy to jest ta sama przyczepa, której nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 12 Maja 2007 Share Napisano 12 Maja 2007 czy to jest ta sama przyczepa, której nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 12 Maja 2007 Share Napisano 12 Maja 2007 pff jasnowidzem to ja nie jestem dawaj foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 13 Maja 2007 Autor Share Napisano 13 Maja 2007 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/215c07fb092d9b12.html A o to i ta przyczepa wspominana. Edit... Przeczytaj to Wojtek!!! http://www.fotosik.pl/nauka.php Admin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 13 Maja 2007 Share Napisano 13 Maja 2007 yyy hmm cuz moge powiedziec narazie to nic specjalnego nie widze;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 13 Maja 2007 Autor Share Napisano 13 Maja 2007 A o to i druga fotka modelu przyczepy. Edit... Przeczytaj to Wojtek!!! http://www.fotosik.pl/nauka.php Admin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 13 Maja 2007 Autor Share Napisano 13 Maja 2007 (edytowane) Już czytałem, Admin dzięki za informacje. Edytowane 17 Maja 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 13 Maja 2007 Autor Share Napisano 13 Maja 2007 Edit: ponieważ link był zbyt długi, a Wojtek nie raczył nic z nim zrobić aby strona nie rozjeżdżała się, wiec został usunięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 13 Maja 2007 Share Napisano 13 Maja 2007 Admian .... Kurde jak nie ten Admian to ja cos chyba zadzialam w Twojej sprawie Wojtku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinK Napisano 13 Maja 2007 Share Napisano 13 Maja 2007 Dłuższego adresu się nie dało EDIT: Wojtek, to ja elefantes wstawiłem te fotki, chyba jest lepiej jak od razu się otwierają, a nie przez linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 13 Maja 2007 Share Napisano 13 Maja 2007 Mogłeś zrobić górny płat w ramie - materiał miałeś widzę bo zrobiłeś boczne osłony.Apropo osłon -ja bym je pomalował na srebrno a nie na chrom. Generalnie to zwykła rama od przyczepy z Italeri no ale może coś z niej wyczarujesz jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 13 Maja 2007 Share Napisano 13 Maja 2007 Wojtek jeżeli ta przyczepa ma przewozić złom to...ekhm... ale gdzie jest kontener na ten złom Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 13 Maja 2007 Autor Share Napisano 13 Maja 2007 No właśnie Kuba będe jeszcze dorabiać wannę na złom więc mam nadzieję że się uda. PS Pafciu przecież pisze, że przyczepa jest dopiero wykonana w 70% czytaj uważnie moje posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 13 Maja 2007 Share Napisano 13 Maja 2007 A o to i moja Przyczepa jest już skończona i pokazuje ją na forum Wojtek czytam uważnie twoje posty i w pierwszym z nich jest napisane że przyczepa jest już skonczona To ja już nie wiem o co chodzi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 15 Maja 2007 Share Napisano 15 Maja 2007 A ta przyczepe mozna dostac jeszcze w italeri czy juz moze nie ?? no a cp dp tematu to Wojtek swietnie wykonana ta przyczepa tylko oslony moze pomaluj na srebno lepiej bedzie wyglacac ,a jeszcze jedno beda jakies slady uzytkowania tej przyczepy jak ona ma byc do zlomu ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 15 Maja 2007 Share Napisano 15 Maja 2007 Mnie się podoba. Fajnie, że zrobiłeś instalację i w ogóle pomysł jest ciekawy. Jedyne co mógłbym wytknąć to nie za dobrze oszlifowane osłony międzyosiowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 15 Maja 2007 Autor Share Napisano 15 Maja 2007 Pafko W 70% jeszcze 30% i będzie cacy OKejjjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 15 Maja 2007 Autor Share Napisano 15 Maja 2007 Dzięki za komentarz Elefantes i za poukładanie zdjąć jak należy jeszcze się uczę ?? P.s Skyline przyczepy już raczej nie kupisz teraz to wszystko naczepy, ale jak dobrze poszukasz to może jeszcze od kogoś zakupisz, ja swoją przyczepę kupiłem od kolegi z forum. Jego nick to Tiromaniak, za całkiem dobrą cenę. Pozdrawiam Cię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 15 Maja 2007 Share Napisano 15 Maja 2007 P.s Skyline przyczepy już raczej nie kupisz teraz to wszystko naczepy, ale jak dobrze poszukasz to może jeszcze od kogoś zakupisz, ja swoją przyczepę kupiłem od kolegi z forum nip. jego to Tiromaniak za całkiem dobrą cenę pozdrawiam Cię. Widzialem jedna w katalogu italeri ale ona byla burtowa i firanka zaprezentowana staro i chyba wysoko rame miala podniesiona i chyba jeszcze na resorach ,a twoja przyczepa jak sie nie myle to jest od Renault Magnum z italeri bo kolega Tornado ma chyba podobna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 11 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2007 Nie martwcie się przyczepą, jest wykonana w 70% będą dorabiane belki, 4szt. z patyczków plastikowych do liczenia i na to przyjdzie ,wanna do złomu. Ale to gdzieś około pod koniec tygodnia, narazie ciągnik bo jest ważniejszy, będą fotki nie martwcie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 16 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2007 (edytowane) A oto i obiecane przęsła, (czerwone 4szt.) taj jak mówiłem ,pod koniec tygodnia wstawie fotki. Przyczepa jest, już prawie skończona, teraz tylko wanny 2szt. do ciągnika i naczepy a teraz foto: I to tylę co dzisiaj udało mi się zrobić. P.s Wanny będę robił z tektury modelarskiej 1.5mm i laminował folią ,samoprzylepną na niebiesko z zewnątrz a w wewnątrz na srebny metaliczny złomu w środku nie będzie Edytowane 17 Czerwca 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 17 Czerwca 2007 Share Napisano 17 Czerwca 2007 Fajnie fajnie tylko uważam że tabliczki TIR są w tym przypadku zupełnie niepotrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi