General Napisano 19 Sierpnia 2011 Share Napisano 19 Sierpnia 2011 Witam Dziś skończyłem i wrzucam foty. Niemiecka Puma od Italieri w 1/48. Dorzuciłem parę akcesoriów z pozostałości z innych zestawów oraz "figuranta". Efekty zakończonej pracy na fotach poniżej. Z góry dziękuję za wszelkie komentarze i uwagi. Miłego oglądania. :-) Farby: Tamiya, Vallejo Pigmenty: Vallejo Wash: Van Gogh Talens'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 20 Sierpnia 2011 Share Napisano 20 Sierpnia 2011 Bardzo ładny, tylko moją uwagę przykuła stanowczo za gruba antena i za bardzo osmolony hamulec wylotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fazzi Napisano 20 Sierpnia 2011 Share Napisano 20 Sierpnia 2011 Sam pojazd podoba mi się, ale niestety nie mogę powiedzieć tego samego o figurce. Poczytaj trochę o ich malowaniu, bo wg mnie psuje ona cały efekt. pozdrawiam Fazzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Sierpnia 2011 Share Napisano 20 Sierpnia 2011 Pojazd wygląda dobrze. Następnym razem jak będziesz robił obicia najpierw zrób je z jaśniejszego odcienia bazy, a ciemne daj w środek. Jasna farba stworzy coś jakby obwódkę. Fajny efekt i sam mam zamiar teraz tak robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Napisano 24 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2011 Pojazd wygląda dobrze. Następnym razem jak będziesz robił obicia najpierw zrób je z jaśniejszego odcienia bazy, a ciemne daj w środek. Jasna farba stworzy coś jakby obwódkę. Fajny efekt i sam mam zamiar teraz tak robić. Dzięki za poradę. Z pewnością wykorzystam to przy kolejnym modelu. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 27 Sierpnia 2011 Share Napisano 27 Sierpnia 2011 Bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi