Jakub 24 Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 Cześć, Skończyłem Warsztat: viewtopic.php?f=87&t=28461 Dzięki a pomoc Rdzę robiłem po raz pierwszy. Na pierwszym zdjęciu widać kawałek niebieskiego drzewa, ale już to zamalowałem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 Powiem tak, jak na pierwszy raz wyszło fajnie, następna i następne będą jeszcze lepsze, dojdzie doświadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 Gratulacje za nieco jaśniejsze zdjęcia. Teraz widać model w całej swej okazałości. Jak już wspomniałem na warsztacie to trochę dużo tej rdzy. Niemniej jednak idziesz w dobrym kierunku. Próbuj i dłub dalej. Ps. Ćwicz z kalkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 Jak na pierwszą to ok. Dla mnie to za mała skala, więc sie nie czepiam. Jedyne co ten pieniek wygląda trochę za sztuczny (mimo iż pewnie jest naturalny) Spróbuj znaleźć gałązkę z innego krzaczka/drzewka, które będzie miało trochę więcej struktury kory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi