Garek Napisano 10 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2007 Pomaluj jeszcze napis scania na przodzie na srebrno lub szaro . Gites model , malowanko mi ie bardzo podoba ,Pozdro No przecież nie zostawie napisu złotego!! Będzie biały!! No i jeszcze szczególiki takie jak blachy, oznaczenia, itp to na samym końcu przykleję!! Dzisiaj zaczynam robic podstawki do modeli!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garek Napisano 12 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2007 No witam panowie!! Za dwa dni zwijam żagle i lece na Kraków!! Dzisiaj skończyłem SCANIE a jautro planuje skończyc naczepe, chociaż niewiadomo co los przyniesie!! Ogólnie z ciagnika jestem zadowolony!! Oto efekt mojej półtora miesięcznej pracy: naklejki na szybach bocznych a na koniec postawiłem na półeczce i trzasłem foty z VOLVIkiem pomieszczenie do pracy [tak wyglądał mój pokój przez ponad miesiąc] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 12 Czerwca 2007 Share Napisano 12 Czerwca 2007 Niezły bajzel masz w pokoju, modele sklejasz na podłodze Scania z Volviakiem fajnie prezntują się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 12 Czerwca 2007 Share Napisano 12 Czerwca 2007 No ładnie Gerku modelik plusik odemnie, a pokój też piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garek Napisano 12 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2007 Niezły bajzel masz w pokoju, modele sklejasz na podłodze Scania z Volviakiem fajnie prezntują się modele sklejam na tym biórku co stoi pod półką z VOLVEM albo na tym od kompa!! a na podłodze tylko wsjo leży!! hehe!! Dzięki panowie!! Tylko jeszcze muszę poprawic słonecznik!! Bo cśs mi się tak jakoś nie widzi!! Bajo!! A co sądzicie o zbiorniku paliwa?? może byc czy mus żeby założyc międzyosiówki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 12 Czerwca 2007 Share Napisano 12 Czerwca 2007 Model ma pare niedociągnięć, ale podoba mi się i to nawet bardzo Kolorystyka jaką zrobiłeś jest naprawdę bardzo ciekawa, nietypowa zarazem i przez to model nie może zostać niezauważony. Co do zbiornika to wygląda wg mnie kapitalnie z tym napisem i osłon bocznych bym nie zakładał... no ale to tylko moje zdanie, niech się inni też wypowiedzą. Życzę powodzonka na konkursie w Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 12 Czerwca 2007 Share Napisano 12 Czerwca 2007 Za malowanie duży plusik. Za wcześniej wspomniane niedociągnięcia: nie dokładnie pomalowane wgłebienia, opaski, niezeszlifowanie łączenia zbiornika maly minusik. Model bardzo ładny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garek Napisano 13 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2007 Wielkie dzięki panowie!! Ciesze się, że się wam podoba. Teraz jeszcze tylko muszę skończyc naczepę i wtedy osądzicie cały skład!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garek Napisano 14 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2007 Kolejne fotki mojego zestawu!! tutaj z driverem i jak ktoś zauważy to dodałem michelinka na owiewce dachowej!! a tutaj cały skład [jeszcze nie skończony a tak wygląda podstawka do niej a w tym rogu będzie sztuczna trawka którą zrobie ze starej szczotki do zamiatania i latarnia która jest w produkcji a to góra latarni na której będzie zaczepiony klosz lampy [tylko jeszcze nie mam pomysłu z czego go wykonac] a to słup, tylko jeszcze nie jest przycięty czekam na opinie i porady!! Bajo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 14 Czerwca 2007 Share Napisano 14 Czerwca 2007 Według mnie kamyki są za ostre w realu pojazd na takim bruku szybko zniszczył by opony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garek Napisano 15 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2007 Tornado nie bój się!! Na fotce może faktycznie tak wygląda!! Ale w realu są poodwracane plecami do góry!! Więc nie są ostre!! Może pojedyńcze sztuki!! Ale raczej nie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 15 Czerwca 2007 Share Napisano 15 Czerwca 2007 Jako dyplomowany technik budowy drog i mostow kolowych... (coz taka szkole srednia zlaliczylem ) Stwierdzam ze droga z taka nawierzchnia (tzw. nawierzchnia nieulepszona - tluczniowa) nie zostanie dopuszczona do ruchu publicznego. Frakcja tego tlucznia (w skali) jest kosmicznie wrecz wielka. Zestawik natomiast fajowy Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garek Napisano 15 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2007 No panowie!! Jutro wyjazd do Krakowa!! SCANIĘ skończyłem tak na styk hehe!! w ostatniej chwili!! A tak to wygląda razem z podstawką[imitacją fabrycznego parkingu] a zaraz za moją SCANIĄ VOLVO [podstawka imitująca asfalt z koleinami] z którym jedzie mój kumpel. moja SCANIA z naczepą!! udało mi się jeszcze zrobic ładunek na naczepę- owoce w kartonach a tautaj podstawka pod zestaw a oto VOLVO i podstawka pod nie, jak ktoś ma dobre oko to powinien zauważyc zarysy kolein no to do zobaczenia w Krakowie!! Bajo mobile!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi