bodek66 Napisano 1 Września 2011 Share Napisano 1 Września 2011 (edytowane) Witam, Przedstawiam popiersie GERMAN MG34 GUNNER 1941 1/10 Pozdrawiam Edytowane 1 Września 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 1 Września 2011 Share Napisano 1 Września 2011 Genialne popiersie. Możesz zdradzić, co to za producent i gdzie je nabyłeś?? Szkoda, że to nie Mg-42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 1 Września 2011 Share Napisano 1 Września 2011 Co prawda z twarzy bardziej przypomina amerykańskiego gwiazdora kina akcji niż aryjskiego wojownika, ale wykonany jest genialnie Moje gratulacje! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 1 Września 2011 Share Napisano 1 Września 2011 Co prawda z twarzy bardziej przypomina amerykańskiego gwiazdora kina akcji niż aryjskiego wojownika, ale wykonany jest genialnie E no co ty. Wyraziste rysy twarzy, niebieskie oczy i blond włosy. Toż to wzorowy aryjczyk, a do pełni szczęścia brakuje tylko pruskiej fryzury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodek66 Napisano 1 Września 2011 Autor Share Napisano 1 Września 2011 co to za producent i gdzie je nabyłeś?? Producentem jest "young-miniatures", a nabyłem na Allegro. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Września 2011 Share Napisano 1 Września 2011 Super dzieło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 2 Września 2011 Share Napisano 2 Września 2011 Co prawda z twarzy bardziej przypomina amerykańskiego gwiazdora kina akcji niż aryjskiego wojownika Kornik nie przesadzaj, przecież mógł się opalić Bardzo fajne wykonanie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 2 Września 2011 Share Napisano 2 Września 2011 Chodzi mi tylko o jego hollywoodzki wyraz twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 2 Września 2011 Share Napisano 2 Września 2011 No chyba, ze tak rzeczywiście świetnie wyrzeźbiony wyraz twarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ucantstop Napisano 15 Września 2011 Share Napisano 15 Września 2011 Super praca. Mam pytanie, czym malowana była twarz i mundur ? Bardzo żywe odcienie uzyskałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi