Marcin93 Napisano 5 Września 2011 Napisano 5 Września 2011 Witam. Wstawiam to co ostatnio zrobiłem. Model jest skończony, brakuje tylko mu granatnika Mk.19, kiedyś go zamontuje na razie zostaje bez. Model wzbogaciłem o blaszki Eduarda. Pomysł z drzwiami i felgami został zaadaptowany z pewnego zdjęcia Humvee z Iraku, mój jest malowany na Somalię, więc sądzę, że i tam mogło dojść do polowych napraw. W przyszłości wymienię jeszcze koła na żywiczne, ale na razie brak funduszy. Znając moje szczęście nikomu się model nie spodoba :P I wnętrze : Jeżeli są jakieś pytania to słucham chętnie odpowiem Pozdrawiam Marcin. Cytuj
Andrzej_LK Napisano 5 Września 2011 Napisano 5 Września 2011 Marcinie, tu nie chodzi o szczęście tylko o model. Jest miły dla oka chociaż myslę, że mogłeś trochę więcej śmiałości wykazać z farbami olejnymi i śladami eksploatacji. Jest dobrze i zachęcam do eksperymentów. Cytuj
Firefly Vc Napisano 5 Września 2011 Napisano 5 Września 2011 A ja bym nic nie zmieniał bardzo przyjemnie i lekko wygląda.Na to miast pokusił bym się o pod stawkę pod model będzie jeszcze lepiej wyglądał. Cytuj
Adams M1A1 Napisano 7 Września 2011 Napisano 7 Września 2011 Model zrobiony jest w porządku. Widzę że używasz blaszek Edka, z blaszkami jednak modele wyglądają owiele realistyczniej, jednak rada dla Ciebie, masz otwarte drzwi to lepiej zainwestuj w blaszki Edka wewnętrzne wyposarzenie drzwi nr katalogowy 35581 nie wiedzieć czemu nazwane przez producenta opancerzone drzwi. Ja robiłem tego samego M 1025 tylko z TOW -em i Browningiem M2 i muszę powiedzeć że wyszło dobrze. Jedynym minusem jest ta za gruba antena. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi