Marcin1970 Napisano 9 Września 2011 Share Napisano 9 Września 2011 Witam . To mój pierwszy post na forum. Mam na imię Marcin i modelarstwem zajmuje się od ... dawna ( z dłuższymi przerwami ) . To by było na tyle o mnie. Jakis czas temu polepiłem coś takiego. Czołg jest praktycznie prosto z pudla bez jakiś specjalnych waloryzacji , nie przedstawia żadnego konkretnego pojazdu . Figurki to Tamiya i Dragon .Reszta to twórczość własna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 9 Września 2011 Share Napisano 9 Września 2011 Kolejne oczywiste starcie bliskiego stopnia. Ale mimo to praca na dobrym poziomie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MICHAŁ R Napisano 9 Września 2011 Share Napisano 9 Września 2011 Witam Marcin , o dioramie już się wypowiadałem jest według mnie świetna . Malowanie figurek powala . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 9 Września 2011 Share Napisano 9 Września 2011 Witam 1. Ciekawa "kameralna" scenka 2. Ładnie wykonane figurki 3. Ładna szopa z gratami 4. Nieźle wykonany, choć oszczędnie wyeksploatowany Teciak. Efekt jak najbardziej pozytywny, choć podstawce przydałaby się ramka, a Teciakowi nieco więcej ładnie wykończonych bambetli. Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Września 2011 Share Napisano 10 Września 2011 Witaj Marcin. Podoba mi się scenka. Teciak, figurki - super. Cała podstawka wygląda jak dla mnie bardzo realistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 10 Września 2011 Share Napisano 10 Września 2011 Bardzo ładne Wykonanie. Pełen Podziw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 11 Września 2011 Autor Share Napisano 11 Września 2011 Witam. Piękne dzięki za pozytywny odbiór mojej twórczości . Ramek staram się nie robić ze względu na brak miejsca . Co do bambetli to się zgadzam , ale zupełnie nie miałem koncepcji na ten model. Co do śladów zużycia to nie zawsze się tłukli , często stali a w przerwach załogi raczej remontowały swoje pojazdy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 11 Września 2011 Share Napisano 11 Września 2011 Całkiem przyjemna scenka. Pomimo "bliskiego kontaktu" jak ktoś zauważył wszystko rozplanowane sensownie i nie trzeba żadnego tłumaczenia co autor miał na myśli. Gratuluję, kapral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi