zloty Napisano 12 Września 2011 Share Napisano 12 Września 2011 Konczenie zaległości cd pozdrowaśki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 13 Września 2011 Share Napisano 13 Września 2011 ...duzo masz tych zaległosci ? :P fajny destroyerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał15 Napisano 13 Września 2011 Share Napisano 13 Września 2011 Oglądałem twojego yuikaze ale ten mi się bardziej pobada mam wrażenie że jest lepiej wykonany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 13 Września 2011 Autor Share Napisano 13 Września 2011 ..duzo masz tych zaległosci ? :P Został jeszcze "Eskimos", ale jemu jeszcze trochę brakuje do skończenia. Oglądałem twojego yuikaze ale ten mi się bardziej pobada mam wrażenie że jest lepiej wykonany. Bo jest."Electra" powstawała jako mój drugi model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 13 Września 2011 Super Moderator Share Napisano 13 Września 2011 A woda to jaką techniką robiona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 13 Września 2011 Autor Share Napisano 13 Września 2011 A woda to jaką techniką robiona ? Papier akwarelowy o odpowiedniej strukturze +oleje artystyczne+lakier bezbarwny-kilka warstw.Pianę przy kadłubie zrobiłem specyfikiem do gruntowania obrazów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 16 Września 2011 Share Napisano 16 Września 2011 Przyznam, że jest to bardzo milusi dla ócz mych destroyerek Jak się nazywał ten specyfik? Bo z reguły do gruntowania obrazów używam Śnieżki Chyba, że chodzi Ci o Werniks, to pardonsik (tylko, że on służy do zabezpieczania gotowych wypocin) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 16 Września 2011 Autor Share Napisano 16 Września 2011 Jak się nazywał ten specyfik? Bo z reguły do gruntowania obrazów używam Śnieżki Zwykłe gesso" Studenckie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Model FAN Napisano 19 Września 2011 Share Napisano 19 Września 2011 Ładny model. Bardzo fajna podstawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkady Napisano 20 Września 2011 Share Napisano 20 Września 2011 Witam, fajny model. A łańcuch kotwiczny? Z czego zrobiony? Pozdrawiam, A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 21 Września 2011 Autor Share Napisano 21 Września 2011 Łancuchy zrobiłem z "fabrycznego" zestawu WEM-a.Następnie delikatnie skręciłem w paluszkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi