KFORowiec Napisano 18 Września 2011 Share Napisano 18 Września 2011 Witam z racji, że mam wolne i pogoda dopisuje, postanowiłem zrobić dzisiaj zdjęcia części mojej kolekcji w naturalnym otoczeniu. A oto i efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 18 Września 2011 Share Napisano 18 Września 2011 Chciał bym wiedzieć jaka to skala. Modele te które trochę przykurzyłeś wyglądają fajnie w tym otoczeniu. Natomiast Star i BWP wyglądają jak z innej bajki. Ale gratulacje za polski współczesny temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszu Napisano 18 Września 2011 Share Napisano 18 Września 2011 ale Starowi z Deagostini to plandekę mógłbyś pomalować;// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Września 2011 Share Napisano 18 Września 2011 Modele ciekawe, a skala to chyba 1/72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFORowiec Napisano 18 Września 2011 Autor Share Napisano 18 Września 2011 Tak 1/72, zapomniałem podać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 18 Września 2011 Share Napisano 18 Września 2011 I jeszcze pytanie z mojej strony skąd wziąłeś tego stara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFORowiec Napisano 18 Września 2011 Autor Share Napisano 18 Września 2011 ale Starowi z Deagostini to plandekę mógłbyś pomalować;// Tu kolega dobrze zauważył. BWP 1 ACE T55 2322 torujący Trumpeter T55 1790 PST T55 5007 Amercom Star 266 Deagostin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 19 Września 2011 Share Napisano 19 Września 2011 Świetnie, że wyprowadziłeś to stadko na spacer. Bardzo fajnie to wygląda Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi