templess Napisano 3 Marca 2012 Share Napisano 3 Marca 2012 Wielkie dzięki, raczej sie pojawię Super Rafał . Będę miał okazję zobaczyć na żywo Twoje prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradoo Napisano 4 Marca 2012 Share Napisano 4 Marca 2012 No to czekamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Marca 2012 Autor Share Napisano 26 Marca 2012 Apdejt: Figurka zmalowana przez Daniela, mojego nadwornego figurkowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 26 Marca 2012 Share Napisano 26 Marca 2012 Z Jankiem zarąbiście ale następnym razem Ci mocniej z cieniuje mundur bo widzę ze przy Twoim oświetleniu prawie nic nie widać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 26 Marca 2012 Share Napisano 26 Marca 2012 Super ! Jak tak patrze, to faktycznie rozumiem moja niechęć do siadania przy warsztacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Marca 2012 Share Napisano 26 Marca 2012 Rafał lubisz budować napięcie. Czekam na ten koniec, bo się chyba fotka admina szykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Marca 2012 Autor Share Napisano 26 Marca 2012 Z Jankiem zarąbiście ale następnym razem Ci mocniej z cieniuje mundur bo widzę ze przy Twoim oświetleniu prawie nic nie widać :P Dobrze jest, twoje figurki dają radę Super ! Jak tak patrze, to faktycznie rozumiem moja niechęć do siadania przy warsztacie. Aaaa tam, ciach i do roboty. Rafał lubisz budować napięcie. Czekam na ten koniec, bo się chyba fotka admina szykuje. Ooo miło by było, jak dobrze pójdzie pod koniec tygodnia koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi