MrDyzio Napisano 19 Września 2011 Share Napisano 19 Września 2011 Mimo, że ostatnio niewiele udaje mi się wykroić czasu na modelowanie, to jednak udało mi się wydłubać niewielki projekt. Figurka Sheriff Justice wypuszczona bodajże przez mantis.de, zakupiona na wyprzedaży w jednym ze sklepów internetowych. Podstawka minimalistyczna bo i szeryf jest raczej mikrej postury Malowany akrylami Citadel i Vallejo. Tablica ogłoszeń z pasków cieniutkiej balsy i wykałaczki. List gończy z internetu. Widok ogólny Parę zbliżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 19 Września 2011 Share Napisano 19 Września 2011 Chłopak jak malowany Gratuluję! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 19 Września 2011 Autor Share Napisano 19 Września 2011 Chłopak jak malowany Gratuluję! Kornik Dosłownie ... malowany. Fajnie, że się podoba. Dzięki Korniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Września 2011 Share Napisano 19 Września 2011 Niezły kawał cowboy'a. Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicpon Napisano 19 Września 2011 Share Napisano 19 Września 2011 Bardzo ładnie wykonany ciekawy projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 19 Września 2011 Autor Share Napisano 19 Września 2011 Dzięki wielkie. Miło, że się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 19 Września 2011 Share Napisano 19 Września 2011 Widzę, że osiągnąłeś znaczną biegłość w malowaniu tych "szkaradków" Czekam jednak na Twój powrót do pancerki w 1/72. Kaktus nie ucierpał podczas transportu na konkurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 19 Września 2011 Share Napisano 19 Września 2011 Nie no szeryf rządzi. Kawał gościa z niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 20 Września 2011 Autor Share Napisano 20 Września 2011 Widzę, że osiągnąłeś znaczną biegłość w malowaniu tych "szkaradków" Czekam jednak na Twój powrót do pancerki w 1/72. Kaktus nie ucierpał podczas transportu na konkurs Dzięki Piotrze. Bez obaw, pancerka nie poszła w zapomnienie... Coś tam się po cichu dłubie. Kaktus ma się dobrze choć jest ostatnio jakiś taki najeżony Nie no szeryf rządzi. Kawał gościa z niego Jakby nie było to całe 3cm wzrostu w kapeluszu Ale i tak nie daje sobie w ten kaktus dmuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 20 Września 2011 Share Napisano 20 Września 2011 Widzę, że osiągnąłeś znaczną biegłość w malowaniu tych "szkaradków" Czekam jednak na Twój powrót do pancerki w 1/72. Kaktus nie ucierpał podczas transportu na konkurs Popieram zdanie kolegi. Działaj nad polską Panzer IV-ką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 20 Września 2011 Autor Share Napisano 20 Września 2011 Widzę, że osiągnąłeś znaczną biegłość w malowaniu tych "szkaradków" Czekam jednak na Twój powrót do pancerki w 1/72. Kaktus nie ucierpał podczas transportu na konkurs Popieram zdanie kolegi. Działaj nad polską Panzer IV-ką Oj, widzę że mi jej nie zamierzasz odpuścić Jak tam Twój polski IS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 20 Września 2011 Share Napisano 20 Września 2011 Nie zamierzam, bo chcę ją podpatrzeć, żeby wykonać podobną. Działaj ! Mój IS-2 już na ukończeniu. Mam nadzieję do piątku skończyć podstawkę i w weekend zabrać go na wycieczkę do Łasku na festiwal Galeria pewnie po weekendzie. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 20 Września 2011 Autor Share Napisano 20 Września 2011 I tak cichcem dłubiesz? Nic się nawet nie pochwaliłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 20 Września 2011 Share Napisano 20 Września 2011 Niestety cierpię (jeszcze) na brak odpowiedniego aparatu i miejsca do fotografowania, dlatego póki co jestem uzależniony od kolegi Timiego, który kiedy tylko ma czas to pomaga mi ze zdjęciami. Jestem na etapie budowania stanowiska fotograficznego i kolejne projekty powinny doczekać się relacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 22 Września 2011 Autor Share Napisano 22 Września 2011 To jak kolega Timi pstryknie Ci fotki, to się pochwal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi