crustian Napisano 22 Września 2011 Share Napisano 22 Września 2011 Mamy taki model: I zrobimy takiego "smoka latającego" z Hondurasu: A to co udało się nam zrobić: Catracha (czyt.katracia) chciała pomalować paznokietki Szybko zrobiliśmy i do modelu wróciliśmy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 22 Września 2011 Autor Share Napisano 22 Września 2011 Ale smok brzmi bardziej dumnie . A po angielsku i hiszpańsku ważka to: Odonata z greki : οδοντός odontos(zęby). A nie wiem dlaczego zęby akurat. To jakiego biologa zapytać trzeba. No ale potocznie to ja tam nie wiem jak angole mawiają aż taki ligwista to ja nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 22 Września 2011 Share Napisano 22 Września 2011 "Czytała Krystyna Czubówna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 22 Września 2011 Autor Share Napisano 22 Września 2011 "Czytała Krystyna Czubówna" albo Lucjan Szołajski Dziś tyle: A to tak w ramach lektorów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 23 Września 2011 Autor Share Napisano 23 Września 2011 No i jako, że od spodu jak i od góry mamy kamo, klapy przykleiłem na maskol. Dziś tylko tyle bo traciłem niepotrzebnie czas na rozmowach o pseudokibicach, za co przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 23 Września 2011 Share Napisano 23 Września 2011 Żeś się rozkręcił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 23 Września 2011 Autor Share Napisano 23 Września 2011 No jakoś tak wyszło, hehehe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 25 Września 2011 Autor Share Napisano 25 Września 2011 Kabina zamknięta, broń malnięta: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 25 Września 2011 Share Napisano 25 Września 2011 Ten wojownik bardzo fajnie wygląda, niecierpliwie wyglądam malowania Pozdro Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 25 Września 2011 Autor Share Napisano 25 Września 2011 To poczekasz bo mi brakuje jednego koloru co to w paczce idzie a kalki będą nie wiem kiedy. Mają przyjść od znajomego z Guatemali co to ma znajomego w Aztecu(razem z innymi do korsarza i mig29) . Zobaczymy co z tego wyniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 25 Września 2011 Share Napisano 25 Września 2011 Dragonfly <3 I tylko to "72" trochę boli... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 25 Września 2011 Share Napisano 25 Września 2011 To poczekasz bo mi brakuje jednego koloru co to w paczce idzie a kalki będą nie wiem kiedy. Mają przyjść od znajomego z Guatemali co to ma znajomego w Aztecu(razem z innymi do korsarza i mig29) . Zobaczymy co z tego wyniknie. O jak masz takie fajne znajomości, to ja bym z chęcią nabył kaleczki do południowoamerykańskich samolotów z czasów 2 WŚ - Brazylia, Argentyna i Meksyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 25 Września 2011 Autor Share Napisano 25 Września 2011 Lucas HS mnie tam nie boli, ja tylko poważam 1/72 Skoti podaj szczegóły na PW. Nic nie mogę obiecać bo sam zobaczę jak to będzie z moimi. Ale zobaczymy, spróbujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 29 Września 2011 Autor Share Napisano 29 Września 2011 Oświećcie mnie ociemniałego: nie wiem zostawić nawiercone czy może wstawić igłę od kroplówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 29 Września 2011 Share Napisano 29 Września 2011 Nie wstawiać igły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano 29 Września 2011 Share Napisano 29 Września 2011 Ja w swoim na osłonę luf działka nakleiłem odpowiednio przycięty kawałek czarnej kalkomanii. Mimo ze nie idealne to myślę że to bliższe prawdy niż nawiercenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 30 Września 2011 Autor Share Napisano 30 Września 2011 Na moje to wygląda jak gruba igła(w skali 1/72).... (Obrazki zaginęły) A nawiercenie mi się nie podobuje za nic w świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 30 Września 2011 Share Napisano 30 Września 2011 To usuń oryginalną osłonę i zrób ją kompletnie z igły i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano 30 Września 2011 Share Napisano 30 Września 2011 Rób jak chcesz ale, czy to nawiercanie, czy wstawienie igły nie rozwiązuje problemu bo u wylotu osłony będziesz miał okrągły otwór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 30 Września 2011 Share Napisano 30 Września 2011 Tofik ale dorobienie zaślepki to już jest mały pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 11 Października 2011 Autor Share Napisano 11 Października 2011 W ramach rekompensaty na ciąg dalszy krótki filmik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 29 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 12 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 24 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 26 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi