Sebaar Napisano 23 Września 2011 Share Napisano 23 Września 2011 Witam, tym razem prezentuje model przy którym dłubałem 3 miesiące (chyba się starzeje). Model i blaszki których użyłem pochodzą od Fujimi, co słusznie wskazuje na wysoką jakość. Model przedstawia okręt z okresu walk o Guadalcanal, gdzie został zatopiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 23 Września 2011 Share Napisano 23 Września 2011 No Brawo ładnie się prezentuje.U mnie w kolejce czeka Kongo z fujimi + zestaw Veterana tam jest dopiero hardcore.Wracając do modelu więcej zdjęć i zbliżeń poproszę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 23 Września 2011 Share Napisano 23 Września 2011 Potęga pancerników zawsze robi wrażenie Trzy miesiące ,toż to Tokio-ekspress Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 23 Września 2011 Share Napisano 23 Września 2011 O la la Śliczności. Tylko fotki jakieś takie słabe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 25 Września 2011 Share Napisano 25 Września 2011 Bardzo fajny model. Oglądam fotki z przyjemnością (choć jakość zdjęć pozostawia wiele do życzenia ) i nutką zazdrości. Gratulacje. Jest co oglądać Pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 25 Września 2011 Share Napisano 25 Września 2011 Fajny model Ci wyszedł, dobrze się prezentuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał15 Napisano 25 Września 2011 Share Napisano 25 Września 2011 Bardzo przyjemnie się prezentuję model. Sprawia takie przyjemne wrażenie dla oglądającego. Tak więc się należy. Pozdrawiam Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 26 Września 2011 Share Napisano 26 Września 2011 Model prikrasny , tylko olinowanie odstaje trochę od reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi