karol222 Napisano 29 Października 2011 Share Napisano 29 Października 2011 super model moja tematyka czekam z niecierpliwością na efekt końcowy brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 31 Października 2011 Autor Share Napisano 31 Października 2011 Kabina drugi raz pomalowana schnie w zamknięciu. Do czasu kiedy będzie sucha zrobiłem kilka detali i powalczyłem z wnętrzem Detale do CB-radia Deska rozdzielcza Aż do wyschnięcia kabiny muszę przystopować, ale......... Dziękuję Wszystkim za miłe komentarze c.d.n. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrCh Napisano 31 Października 2011 Share Napisano 31 Października 2011 świetnie wykonane detale, naprawdę super to wygląda na zdjęciach a na żywo na pewno jeszcze bardziej czadowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 31 Października 2011 Share Napisano 31 Października 2011 Widzę, że nie możesz wytrzymać z Fredkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 2 Listopada 2011 Autor Share Napisano 2 Listopada 2011 Kasta wyschła więc zabrałem się za emblematy i kalki. Teraz kolej na lakier bezbarwny, schnięcie "na pieprz" i doposażanie kabiny Taka sobie techniczna przymiarka: Skończyłem wannę z pulpitem. Ciąg dalszy na pewno nastąpi......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 2 Listopada 2011 Autor Share Napisano 2 Listopada 2011 Dzięki , kłaniam się nisko czapką do ziemi P.S. a kasta już po lakierowaniu clearem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 4 Listopada 2011 Autor Share Napisano 4 Listopada 2011 Kabina już sobie siedzi na ramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 12 Listopada 2011 Autor Share Napisano 12 Listopada 2011 To już końcówka budowy Pozdrawiam i lada dzień zapraszam do galerii --- tylko będę musiał coś podpalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 13 Listopada 2011 Share Napisano 13 Listopada 2011 Cacuszko! Ja się przymierzam do podobnego wozu, tylko innej firmy i 30-40 lat młodszego . bzzz-bzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 13 Listopada 2011 Super Moderator Share Napisano 13 Listopada 2011 A dokładniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 13 Listopada 2011 Share Napisano 13 Listopada 2011 (edytowane) A dokładniej? A dokładniej http://www.americanlafrance.com/interior.asp?n=2053&p=1011&s=0 i http://www.americanlafrance.com/interior.asp?n=2060&p=1005&s=0 Firma "tratatata" - mam już 2 modele jako podstawę do przeróbek, tylko na razie nie mogę "ogarnąć" jakoś tej fatalnej ramy. Zrobiłbym ją od nowa, ale nie mam rysunków, a ilość "śrubek", które musiałbym dokleić, trochę mnie przeraża . No i drabinę musiałbym robić od podstaw bzzz-bzzz Edytowane 13 Listopada 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 13 Listopada 2011 Super Moderator Share Napisano 13 Listopada 2011 coś z tymi linkami nie hallo :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 13 Listopada 2011 Share Napisano 13 Listopada 2011 A teraz? Poprawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 13 Listopada 2011 Super Moderator Share Napisano 13 Listopada 2011 Teraz jest OK - napisz coś o tych modelach? Jakieś fotki, in-box, etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 14 Listopada 2011 Autor Share Napisano 14 Listopada 2011 Budowa zakończona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emilssi Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 Gratuluje elegancko zrobionego modelu tego arcyciekawego wozu Z pewnością będzie ozdobą Twojej kolekcji. Być może tylko ja tak sadze, ale dla mnie wszystkie modele wozów strażackich maja w sobie 'coś specjalnego':) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 14 Listopada 2011 Autor Share Napisano 14 Listopada 2011 Gratuluje elegancko zrobionego modelu tego arcyciekawego wozu Z pewnością będzie ozdobą Twojej kolekcji. Być może tylko ja tak sadze, ale dla mnie wszystkie modele wozów strażackich maja w sobie 'coś specjalnego':) Dziękuję za miły komentarz. A wozy strażackie zawsze miały i mają w sobie to coś --- zawsze przyciągają uwagę bo prawie każdy z nas będąc dzieckiem chciał być strażakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 Budowa zakończona. Galeria galeria galeria bo się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 14 Listopada 2011 Autor Share Napisano 14 Listopada 2011 Budowa zakończona. Galeria galeria galeria bo się nie mogę doczekać Będzie , będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol222 Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 model super planujesz jakieś figurki strażaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 14 Listopada 2011 Autor Share Napisano 14 Listopada 2011 model super planujesz jakieś figurki strażaków Dzięki Nie planuję , bo musiałbym robić dioramę a w tym się nie specjalizuję , a i z figurkami byłyby zapewne problemy. Cieszy mnie że podoba Ci się model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol222 Napisano 15 Listopada 2011 Share Napisano 15 Listopada 2011 jakiś kolejny pojazd straży w kolejce czy odpoczywasz od tego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 15 Listopada 2011 Autor Share Napisano 15 Listopada 2011 jakiś kolejny pojazd straży w kolejce czy odpoczywasz od tego tematu Haha , nie kuś , w poczekalni leży sobie MB Atego 16/25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol222 Napisano 15 Listopada 2011 Share Napisano 15 Listopada 2011 i już będę bacznie obserwował rozpoczęcie prac pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi