Jakub 24 Napisano 1 Października 2011 Share Napisano 1 Października 2011 Koniec. Jest to moja 2 i 3 figurka w skali większej niż 1/72 więc wiem, że najlepsza nie jest Warsztat: viewtopic.php?f=112&t=28721 Dziękuję za pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Października 2011 Share Napisano 1 Października 2011 Coś Hansowi mina zrzedła Fajna scenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub 24 Napisano 1 Października 2011 Autor Share Napisano 1 Października 2011 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 2 Października 2011 Share Napisano 2 Października 2011 Dość ładne wykonanie figurek. Troche ten hełm amerykańca źle leży. Ale podstawka niestety nie jest już fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Października 2011 Share Napisano 2 Października 2011 Ja bym poprosił o lepsze fotki. Na razie trudno mi coś więcej powiedzieć, ale wyglądają ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 3 Października 2011 Share Napisano 3 Października 2011 Witam Fajny pomysł na scenkę, choć zdjęcia rzeczywiście niewiele pokazują. Ciężko ocenić malowanie oporządzenia Amerykanina. To co mi się strasznie nie podoba to hełm. To nie Twoja wina, gdyż zapewne tak był wyrzeźbiony i po prostu dominuje nad figurą i sprawa, że spadochroniarz wygląda jakby miał bardzo dużego guza nabitego w czasie lądowania. Czekam na lepsze fotki. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi