Mierzu Napisano 4 Października 2011 Share Napisano 4 Października 2011 (edytowane) Drugi w mojej " karierze" model Panzera III L firmy Revell. Tym razem w tradycyjnym Panzergrau. Z przeróbek: dorobiłem uchwyty na wieży z drutu i siatki na otwory wylotowe. Uformowałem także delikatne zwisy na gąskach. Wrzuciłem na pakę skrzynię i łańcuch. Edytowane 4 Października 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 4 Października 2011 Share Napisano 4 Października 2011 Co ty chłopie masz z tymi kołami? każdy model ma je krzywe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicia1975 Napisano 4 Października 2011 Share Napisano 4 Października 2011 Koła to nic te żółte zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 4 Października 2011 Autor Share Napisano 4 Października 2011 Koła nie są krzywe. Zdjęcia były robione pod kątem, może tak widac. Zdjęcia? Widze tylko jedno żółte. reszta to wina Twojego monitora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Października 2011 Share Napisano 4 Października 2011 Na zdjęciu 4 i 6 wygladają jak pochylone w kierunku kadłuba i jakby odstawały od gąsienicy. Pomalowany ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 4 Października 2011 Autor Share Napisano 4 Października 2011 Kontrukcja kół w tym modelu jest taka, że nie sposób je zrobić krzywo i dalej będę się upierał, że nie są one krzywo, a jest przekłamanie na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 4 Października 2011 Share Napisano 4 Października 2011 Sam zobacz na rolki oraz koła jezdne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 4 Października 2011 Autor Share Napisano 4 Października 2011 No patrz! to mi wyszły ruchome . Może przy robieniu zwisów gąsienc mi się lekko skrzywiły, a zdjęcia są przecież w 5 krotnym powiększeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 5 Października 2011 Share Napisano 5 Października 2011 Darku, koła są krzywo. No, i te zdjęcia. Chyba nie czytałeś, co Ci kiedyś napisałem. pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 6 Października 2011 Share Napisano 6 Października 2011 Kontrukcja kół w tym modelu jest taka, że nie sposób je zrobić krzywo i dalej będę się upierał, że nie są one krzywo, a jest przekłamanie na zdjęciu. A ich lewitowanie nad gąsienicą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 7 Października 2011 Share Napisano 7 Października 2011 Sposób brudzenia właśnie taki jak lubię. Ale te koła to macie rację, że krzywe i to dziwne bo równo krzywe. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 7 Października 2011 Share Napisano 7 Października 2011 Moim zdaniem rozwaliles system model pomalowany swietnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 8 Października 2011 Autor Share Napisano 8 Października 2011 Sposób brudzenia właśnie taki jak lubię.Ale te koła to macie rację, że krzywe i to dziwne bo równo krzywe. Pozdrawiam. Dziękuję za wszystkie opinie. Być może na zdjęciach wydają się zaj... cie krzywe ( i to wszystkie), bo mogły się lekko wygiąć podczas robienia zwisów gąsek. Tymczasem zdjęcie to co najmniej pięciokrotne powiększenie i stąd może taki efekt. Jest to dla mnie nauczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 8 Października 2011 Share Napisano 8 Października 2011 Mierzu wiesz o co chodzi? Nawet jak one są w rzeczywistości krzywe to fajnie jak na zdjęciu wychodzą prosto, a nie odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 9 Października 2011 Autor Share Napisano 9 Października 2011 Dokładnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicia1975 Napisano 10 Października 2011 Share Napisano 10 Października 2011 Koła nie są krzywe. Zdjęcia były robione pod kątem, może tak widac. Zdjęcia? Widze tylko jedno żółte. reszta to wina Twojego monitora. Już go zmieniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi