MrDyzio Napisano 5 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2012 Kupę czasu pewno sie taką podstawkę maluje, co? Ładna jest. Ale jak dojdą pigmenty to już będzie wypas. Trochę czasu to zabiera, ale nie było źle. Pigmenty w następnych odsłonach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 5 Sierpnia 2012 Share Napisano 5 Sierpnia 2012 Kupę czasu pewno sie taką podstawkę maluje, co? Ładna jest. Ale jak dojdą pigmenty to już będzie wypas. Trochę czasu to zabiera, ale nie było źle. Pigmenty w następnych odsłonach. No to dajesz następną aktualizacje bo gruzowisko wygląda imponująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 5 Sierpnia 2012 Share Napisano 5 Sierpnia 2012 Piękną mysią norę budujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 5 Sierpnia 2012 Share Napisano 5 Sierpnia 2012 sypnij więcej drobin gruzu między cegły, bo miejscami wygląda to na świeżą dostawę z cegielni. poza tym ślicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 5 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2012 Dzięki koledzy. Co nieco jeszcze dojdzie tu i tam. A pośrodku wyląduje bunkier na gąsienicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 7 Sierpnia 2012 Share Napisano 7 Sierpnia 2012 Podstawka wygląda monumentalnie. Na cegłach powinna się chyba znaleść zaprawa. Myslę, że łatwe do osiągnięcia suchym pędzlem. A może poglądowe zdjęcie z potworkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juliusz Napisano 9 Sierpnia 2012 Share Napisano 9 Sierpnia 2012 Witam No właśnie Marcin, zaprawa wapienna zostawiała swój kolorek na cegłach. A podstawka zajefajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 14 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2012 Podstawka wygląda monumentalnie. Na cegłach powinna się chyba znaleść zaprawa. Myslę, że łatwe do osiągnięcia suchym pędzlem. A może poglądowe zdjęcie z potworkiem WitamNo właśnie Marcin, zaprawa wapienna zostawiała swój kolorek na cegłach. A podstawka zajefajna. Niestety nie używałem zaprawy tylko super glue Co nieco doszło - pigmenty, plakaty, brudzenie olejami. Lampa otrzymała też swoje zwieńczenie. Pomalowałem też figurantów. Załoga Myszki: Spacerowicze: Pozostały jeszcze drobne poprawki, dokończyć brudzenie czołgutka i czas kończyć tą epopeję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 14 Sierpnia 2012 Share Napisano 14 Sierpnia 2012 W tę piękną majową wiosnę to spacerowicze jakieś parasolki powinni miec i kosze piknikowe ;) Super scenka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 14 Sierpnia 2012 Share Napisano 14 Sierpnia 2012 Niesamowicie wygląda... już się nie mogę doczekać finału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 22 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2012 W tę piękną majową wiosnę to spacerowicze jakieś parasolki powinni miec i kosze piknikowe ;)Super scenka. Dzięki Skoti. Akurat w tym regionie spacerowicze preferują nocniki na głowach Niesamowicie wygląda... już się nie mogę doczekać finału No to się doczekałeś Udało mi się nareszcie dojechać z mysio-kocim projektem do końca. Mysim to wiadomo, ale dlaczego kocim to się zaraz wyjaśni Wszystko poskładane w całość i zamocowane na podstawce. Wyszło jak wyszło (pewnie mogło być lepiej - jak zawsze). I tytułowy kotek chlipiący mleczko Więcej zdjęć w galerii TUTAJ. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 25 Sierpnia 2012 Share Napisano 25 Sierpnia 2012 Wszystko super, tylko "zrelaksowani" panzermenii nie pasuja mi do walczacych grenadierow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 25 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2012 Wszystko super, tylko "zrelaksowani" panzermenii nie pasuja mi do walczacych grenadierow Cała dyskusja na ten temat w galerii już się wywiązała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 25 Sierpnia 2012 Share Napisano 25 Sierpnia 2012 sorry - nie doczytalem. Wielki komplement za kamuflaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 25 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2012 sorry - nie doczytalem.Wielki komplement za kamuflaz Dzięki Potrze Sprawdź PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi