skala72 Napisano 1 Marca 2012 Share Napisano 1 Marca 2012 Tak na spokojnie patrzę sobie i ... z tak bliska widać kilka rzeczy, które należało by zmienić i poprawić. Czasami nie jest wskazane pokazywanie zdjęć aż w takim Macro. Z daleka zapewne prezentuje się bardzo ładnie. Czy masz zamiar wykonać drugi model Opla, będzie można nanosić poprawki on-line Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Marca 2012 Share Napisano 2 Marca 2012 Jest ładny,ale tak jak już Adam pisał na zdjęciach widać więcej, szczególnie na zbliżeniach. I tak odpryski są za duże, przydałoby die jeszcze opony przypigmentować i zdaje się choć na zdjęciach nie widzę, ze paka wewnątrz nienaruszona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 2 Marca 2012 Share Napisano 2 Marca 2012 Jest ładny,ale tak jak już Adam pisał na zdjęciach widać więcej, szczególnie na zbliżeniach. I tak odpryski są za duże, przydałoby die jeszcze opony przypigmentować i zdaje się choć na zdjęciach nie widzę, ze paka wewnątrz nienaruszona. I takie zdjęcia "bolą", bo normalnie model prezentuje się supeł, ups, super, a tu widać Zongi. Ale damy radę, weźmiesz drugiego Opla, Maultiera czy też Mercedesa na warsztat i będzie gitara. Pierwsze koty za płoty BTW. poprawiłem i już jest dostępny zestaw akcesoriów do samochodów ciężarowych, razem 11 elementów i już żaden "dostawca" nie powie, że beczki są za skrzyniami, tylko mogą być przed lub z boku, można dowolnie konfigurować ustawienie zaopatrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dak3000 Napisano 2 Marca 2012 Autor Share Napisano 2 Marca 2012 Panowie bardzo jestem ciekaw waszych sugestii , bo podczas warsztatu nie był zbyt wielu kibiców, więc może teraz dowiem się kilku rzeczy, co można by było zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Marca 2012 Share Napisano 2 Marca 2012 Ja powiem tylko na swoje usprawiedliwienie, że 1/72 to nie moja skala, a i zdaje sie pędzlem malowałeś (w czym też nie jestem dobry) więc za bardzo nie miałem jak podpowiadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi