Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak na spokojnie patrzę sobie i ... z tak bliska widać kilka rzeczy, które należało by zmienić i poprawić. Czasami nie jest wskazane pokazywanie zdjęć aż w takim Macro. Z daleka zapewne prezentuje się bardzo ładnie. Czy masz zamiar wykonać drugi model Opla, będzie można nanosić poprawki on-line

Napisano

Jest ładny,ale tak jak już Adam pisał na zdjęciach widać więcej, szczególnie na zbliżeniach. I tak odpryski są za duże, przydałoby die jeszcze opony przypigmentować i zdaje się choć na zdjęciach nie widzę, ze paka wewnątrz nienaruszona.

Napisano
Jest ładny,ale tak jak już Adam pisał na zdjęciach widać więcej, szczególnie na zbliżeniach. I tak odpryski są za duże, przydałoby die jeszcze opony przypigmentować i zdaje się choć na zdjęciach nie widzę, ze paka wewnątrz nienaruszona.

I takie zdjęcia "bolą", bo normalnie model prezentuje się supeł, ups, super, a tu widać Zongi.

Ale damy radę, weźmiesz drugiego Opla, Maultiera czy też Mercedesa na warsztat i będzie gitara. Pierwsze koty za płoty

BTW. poprawiłem i już jest dostępny zestaw akcesoriów do samochodów ciężarowych, razem 11 elementów i już żaden "dostawca" nie powie, że beczki są za skrzyniami, tylko mogą być przed lub z boku, można dowolnie konfigurować ustawienie zaopatrzenia.

5619.jpg

Napisano

Panowie bardzo jestem ciekaw waszych sugestii , bo podczas warsztatu nie był zbyt wielu kibiców, więc może teraz dowiem się kilku rzeczy, co można by było zmienić.

Napisano

Ja powiem tylko na swoje usprawiedliwienie, że 1/72 to nie moja skala, a i zdaje sie pędzlem malowałeś (w czym też nie jestem dobry) więc za bardzo nie miałem jak podpowiadać.