analogic Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 Witam... Model z firmy Miniart plus troche blach. Kola to import z Rosji....orginalnie byly cale....nie mam kwitow ale ponoc takie kola byly montowane na poczatku "karjery" tego czolgu. Ich rozmiar jest identyczny. Reszta to farby Tamiya i Vallejo. Mig pigmenty, srebrny olowek, i cienki pedzelek do odpryskow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 Mnie tam się bardzo podoba, a merytorycznie się nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 Witam.Tak jak koledze podoba sie-fajne siatki-zestawowe?Cieniowanie i okopcenia za wydechem-miod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1702 Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 Ładny. Fajnie go zardzewiałeś, ale fotki trochę za duże. Ogólnie eeeeeeekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 Cześć! Zdjęcia niestety nie regulaminowe, zmień proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 13 Października 2011 Autor Share Napisano 13 Października 2011 Cześć!Zdjęcia niestety nie regulaminowe, zmień proszę. Sorry boss...zdjecia juz zmniejszone...800x600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 13 Października 2011 Autor Share Napisano 13 Października 2011 Ładny. Fajnie go zardzewiałeś, ale fotki trochę za duże.Ogólnie eeeeeeekstra Fotki byly za duze...teraz lepiej... A tutaj zdjecie tych dodatkow z zywicy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 26 Października 2011 Share Napisano 26 Października 2011 Fajny model, ale za dużo rdzy jak dla mnie. Ogólnie fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi