qweszaq Napisano 17 Października 2011 Share Napisano 17 Października 2011 Warsztat zupełnie bez sensu. Model praktycznie skończony. A do galerii się nie kwalifikuje. Liczyłem że Kamil83 podłubie przy swoim HB , a on go tylko złożył.... Miał być model pojazdu obfotgrafowanego na placu fabrycznym. Niestety błotniki za wcześnie się skończyły. Wyszło coś "pomiędzy". pzdr mrcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Października 2011 Share Napisano 17 Października 2011 Fajnie się prezentuje. Co jeszcze będziesz z nim robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 17 Października 2011 Share Napisano 17 Października 2011 Daj mu więcej życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 18 Października 2011 Share Napisano 18 Października 2011 Bardzo ładnie Ci wyszedł ten modelik. Masz rację je swój model tylko złożyłem, ale taki miałem zamiar. Potraktowałem go naprawdę relaksacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi