fulcrum_29 Napisano 28 Maja 2007 Share Napisano 28 Maja 2007 Model prosto z pudła Italeri Model składał się dość dobrze, ze śladową ilością szpachli najwięcej kłopotów miałem z dopasowaniem połówek kadłuba i z osłoną kabiny która była troszke za mała Czekam na opinie i uwagi CDN Pozdrawiam http://i69.photobucket.com/albums/i52/fulcrum_2929/ch4.jpg http://i69.photobucket.com/albums/i52/fulcrum_2929/ch1.jpg http://i69.photobucket.com/albums/i52/fulcrum_2929/ch2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barwaz09 Napisano 28 Maja 2007 Share Napisano 28 Maja 2007 Model bardzo ładnie zrobiony.Super się prezentuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 28 Maja 2007 Share Napisano 28 Maja 2007 Witam. Bardzo ładny model pięknej maszyny. Solidnie wykonany, czysto i schludnie Świetna podstawa do wykonywania śladów eksploatacyjnych GRATULUJĘ Pozdrawiam S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 29 Maja 2007 Share Napisano 29 Maja 2007 dawno temu jak tylko wyszedł ten model, miałem okazję go skleić wykorzystując identyczne malowanie Twój jest czysto i ładnie wykonany, gratulacje Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 29 Maja 2007 Share Napisano 29 Maja 2007 Faktycznie, model bardzo przyjemny i ladnie sklejony. Natomiast mam jedna uwage. Moglbys jeszcze zrobic zwisy lopat wirnika. Zdecydowanie urealistyczniloby to smiglowiec. A przy takich lopaciskach, zwis jest znaczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamos13 Napisano 29 Maja 2007 Share Napisano 29 Maja 2007 Proszę o więcej zdjęć Fajowa maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 29 Maja 2007 Share Napisano 29 Maja 2007 Piękny model i jednocześnie świetnie wykonany Zgodzę się jednak z Majkiem że przydały by się opadnięte łopaty wirnika. Pozdrawiam i też proszę o więcej fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fulcrum_29 Napisano 29 Maja 2007 Autor Share Napisano 29 Maja 2007 Bardzo dziękuje za opinie więcej fotek będzie w sobote lub niedziele , teraz jestem poza domem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 5 Sierpnia 2010 Share Napisano 5 Sierpnia 2010 model ładny tylko za ciemny -ja malowalem modelmasterem i odcien wyszedl mi duzo jasniejszy. poza tym nie wiem czy sie myle bo oczy mam zmeczone po calym dniu modelarstwa rc, ale napis navy wydaje sie jakby w srodkowej czesci byl niedoklejony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fulcrum_29 Napisano 6 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2010 Ja też malowałem modelmasterem,może to wina zdjęcia a kaleczka jest ok Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi