Kubus92 Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 Cześć, Pojazd z Italerki 1:72 + własnej roboty silnik + bodajże Dragonowski Niemiec. Plan w zamyśle bo inny aczkolwiek postanowiłem zakończyć prace juz na tym etapie czego wynikiem jest mała zgrabniutka winietka. Do rzeczy. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 Bardzo lubię takie drobiazgi. Niewielki pojazd na tym zyskuje. Nie masz jednak zdjęć w zbliżeniu? Na pierwszy rzut oka wydaje mi się, że koła zbyt się błyszczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 Bardzo ładna winietka i pojazd +za silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 Z daleka ładny. Proszę o zbliżenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus92 Napisano 27 Października 2011 Autor Share Napisano 27 Października 2011 Próbowałem dziś zbliżać, ale z marnym skutkiem. Jak wyjdzie mi coś ładnego to wstawię. Dzięki za komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 Jakoś tak tylko przeszkadzają mi czyste klapy od silnika po wewnętrznej stronie, ale to takie czepianie się na siłę, bo poza tym jest cud, miód i malina. Ludek też wymalowany super. Czekam na zdjęcia w powiększeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 Ładnie Ci to wyszło.Podoba mi się kształt twojej podstawki pod winietkę. Drzewko jest kupne czy domowej produkcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus92 Napisano 27 Października 2011 Autor Share Napisano 27 Października 2011 Drzewko jest kupne czy domowej produkcji? Jasne, ze domowej produkcji. Jedno z eksperymentalnych (teraz wychodzą o niebo lepiej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 28 Października 2011 Share Napisano 28 Października 2011 Bardzo przyjemna dla oka winietka Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi