GrzesiekW Napisano 31 Października 2011 Share Napisano 31 Października 2011 Witam, w przerwie między Pz.Kpfw III, postanowiłęm wydłubać winetkę. Winetka ma wyglądać tak: Zdjęcia słabe (skala 1:72) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Października 2011 Share Napisano 31 Października 2011 Zapowiada się ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 31 Października 2011 Autor Share Napisano 31 Października 2011 Laweta pomalowana bazą. Teraz tylko okucia, lufa i będę mógł washować. Jak wash do zielonego ? Brąz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Października 2011 Share Napisano 31 Października 2011 Wydaje mi się że powinien być bardzo ciemny brąz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 31 Października 2011 Autor Share Napisano 31 Października 2011 Dzięki zrobiłem jak powiedziałeś i wygląda to dość ciekawie - dzięki. Zdjęć nie zgrywam, - wychodzą fatalnie (ciemno/ błyszczące się działo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 1 Listopada 2011 Autor Share Napisano 1 Listopada 2011 Działo zostało wymienione na armatę Zvezdy. Więcej może jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 5 Listopada 2011 Autor Share Napisano 5 Listopada 2011 Zabrałem się za figurki. Wyglądać będą (mają) one mniej więcej tak: Ma ktoś jakiś sposób na białą farbę. Chodzi o to ,żeby wyglądała realistycznie i ładnie. Po nałożeniu kilku warstw dedale się rozmywają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archelaos Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 Po pierwsze nie maluj białą! Użyj jakiegoś bardzo jasnego koloru - np kremowego z dodatkiem bieli jako bazy i dopiero rozjaśnienia bielą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 10 Listopada 2011 Share Napisano 10 Listopada 2011 Archeleos! Masz prawde ale niezapomni że to mała skala i niemoże być duża warstwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 10 Listopada 2011 Share Napisano 10 Listopada 2011 JA proszę o ZOOMA na tego pomalowanego delikwenta przy dziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 10 Listopada 2011 Autor Share Napisano 10 Listopada 2011 Spokojnie jutro się weekend zaczyna to coś się zdziała Z zoomem może być problem, przy tej skali na powiększeniu wychodzą wszelkie babole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi